Solskjerova enigma zvana Sarpsborg

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.05.18. | 09:33

Molde nije slavio na šest poslednjih dvoboja sa timom Geira Bakea

Derbi osme runde Elitserijena ostavljen je za kraj, kada na Sarspborg stadionu istoimeni tim dočeka Molde. Domaćin je potpuno podbacio u uvodnom delu sezone, četiri kola je bez pobede, pa ima imperativ rezultata protiv jakog rivala.

Nadali su se u taboru Sarpsborga boljim rezultatima, očekivali da se možda upuste u borbu za titulu, ali su se u ranoj fazi našli u debelom minusu. Vodeći Bran daleko je 13 bodova, uz meč više, pa bi puleni Geira Bakea morali da se što pre razbude i počnu da pobeđuju ukoliko žele da i ove sezone izbore plasman na međunarodnu scenu.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Molde je bio prilično dobar do pre dva kola, kada je remizirao sa Volerengom na strani, a onda bio iznenađujuće poražen kod kuće od Oda. Momci Olea Gunara Solskjera važe za jednog od ozbiljnijih pretendenata za osvajanje šampionata, pa bi shodno visokim ambicijama trebalo da poprave formu. Za početak, pred aktuelnim viceprvakom Norveške je težak zadatak, jer Molde nije slavio protiv Sarpsborga na šest poslednjih dvoboja računajući i prijateljsko odmeravanje snaga protekle godine. Takođe, Solskjerovi izabranici izgubili su na prethodna dva gostovanja večerašnjem rivalu, i pritom nisu uspeli da mu zatresu mrežu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 19:00 5608 NOR 1 Sarpsborg 08 - Molde ug 3+ 1,80
Ukupna kvota1,80

NORVEŠKA 1 - 8. KOLO

Ponedeljak
19.00: (2,25) Sarpsborg (3,20) Molde (3,10)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Norveška 1sportsko klađenjeOle Gunar SolskjerMoldeSarpsborg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara