Šok u Turskoj! Neće biti derbija u finalu, Ahisar napravio čudo

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.04.18. | 21:36

Kakav šamar za Galatasaraj

Ništa do duple krune za Galatasaraj i velikog istanbulskog derbija u finalu. Taman kada je trku za titulu preuzeo u svoje ruke pobedom nad direktnim rivalom Bašakšehirom prošlog vikenda, Galatasaraj je večeras upropastio zicer da se plasira u finale nacionalnog kupa!

Ahisar je napravio čudo na Turk Telekom Areni, pobedom od 2:0 nadoknadio poraz od 1:2 iz prvog meča i plasirao se u finale. Za najveći uspeh u istoriji kluba. A tamo ga čekaju Bešiktaš ili Fenerbahče...

Izabrane vesti

Fatih Terim je kao i njegovi igrači pomislio da je gotovo, pa je izveo kombinovani tim u revanšu. Bez Gomisa, Fegulija, Rodrigesa, Marijana... A Ahisar je imao plan da ne primi gol i da munjevitim kontrama nanese štetu rivalu i proba da napravi čudo.

Uspelo im je!

Već posle pola sata i nekoliko minuta igre... Dva fantastična kontranapada  i nemilosrdni egzekutor Jevhen Seleznjov su doneli Ahisaru neverovatnih 2:0 na poluvremenu! Pogledajte školski primer kontranapada...

Pokušao je Terim izmenama u drugom poluvremenu da makar izbori produžetke, ali je Ahisar hrabro odoleo i ispisao najslavniju stranicu u istoriji kluba.

(FOTO: Action images)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara