""
""

Šok u svlačionici Svonsija: Morali smo da „guglamo“ kako bismo saznali ko je Frančesko Gvidolin!

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.01.16. | 21:18

„Siguran sam da su i ostali igrači uradili isto nakon ove vesti. Na kraju krajeva, nije ni bitna njegova istorija, on je naš novi trener i to mora biti važno za nas“, rekao je Ešli Vilijams

Fudbaleri Svonsija morali su da koriste internet pretraživač kako bi saznali ko je ustvari njihov novi trener Frančesko Gvidolin. Takav je makar slučaj sa kapitenom Labudova Ešlijem Vilijamsom, koji definitvno nije bio upoznat sa likom i delom iskusnog italijanskog stratega.

Izabrane vesti

Gvidolin će klub iz Velsa predvoditi do kraja sezone, a u trenerskom poslu ga nije bilo godinu i po dana.
"Ova vest je predstavljala šok za nas. Sad znam sve o Gvidolinu, ali priznajem da sam „guglao“ u nedelju uveče. Siguran sam da su i ostali igrači uradili isto nakon ove vesti. Na kraju krajeva, nije ni bitna njegova istorija, on je naš novi trener i to mora biti važno za nas. Moramo mu pomoći da se prilagodi što je brže moguće, tako da nam može pomoći u našim ciljevima", rekao je Ešli Vilijams.

Kapiten Svonsija kaže da je u u pobedi nad Votfordom, koju je Gvidolin gledao sa tribina, ceo tim želeo da ostavi dobar utisak na novog stratega.
"To je istina, bio nam je izuzetno važan meč, pre svega zbog stanja na tabeli, ali svi smo želeli da impresioniramo novog trenera. Ali nismo samo za njega, već i za Alana Kurtisa, kome je ovo bio poslednji meč na klupi. Naravno i za klub koji nas plaća. Mi smo profesionalci, a naš je posao da odigramo dobro i pokušamo da pobedimo", rekao je Vilijams.

Gvidolin će priliku za debi imati već naredne nedelje na izuzetno teškom gostovanju Evertonu na Gudison parku.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaFrančesko GvidolinEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara