""
""

Frka u Zvezdi: Nelson i Radenović propuštaju derbi?

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.02.14. | 14:00

Pouzdani plejmejker je doživeo povredu šake, dok iskusni krilni centar već neko vreme muči muku sa povredom, zbog čega je upitno njihovo učešće u meču sa Partizanom

Nije samo poraz od Nižnjeg, u poslednjoj utakmici L grupe Evrokupa, bio bolan za sve navijače i igrače Crvene zvezde, već izgleda da će crveno-beli na kratko ostati i bez dvojice važnih igrača. U pitanju su Demarkus Nelson i Ivan Radenović, koji su protiv tima iz Novgoroda povređeni.

Zvezdin plejmejker je tokom prvog poluvremena doživeo povredu šake, zbog čega je još u pauzi između dva dela igre doveden u pitanje njegov nastup. Amerikanac je, ipak, odlučio da igra, ali i pored toga što je ubacio 19 poena nije mogao da pomogne saigračima da upišu novu pobedu.

Izabrane vesti

Na svoju inicijativu Nelson je uradio pregled na magnetnoj rezonanci, pošto mu otok još nije spao. Prema nezvaničnim informacijama, postoji velika bojazan da iskusni organizator igre propusti večiti derbi, u nedelju od 20 časova

Krilni centar Ivana Radenovića je povredu doživeo još na početku utakmice, do kraja je držao led na kolenu.
"Nažalost, u pitanju je povreda. To je nešto što vučem već duže vreme i videćemo šta će se desiti do kraja. Nadam se da ćemo svi biti zdravi za derbi", rekao je Radenović posle utakmice.

U slučaju da obojica propuste predstojeći meč ABA lige biće to težak udarac za Dejana Radonjića, koji ionako rotacijama mesec dana pokušava da popuni rupu nastalu odlaskom Blejka Šilba.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaSrbijaJadranska ligaIvan RadenovićDemarkus Nelson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara