"Sve je čisto..."
"Sve je čisto..."

Snimak koji otkriva istinu i brutalno iskreni Suarez: Englezi mi se svete zato što sam ih izbacio sa Mundijala (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.02.15. | 10:59

„Trebalo bi više da me poštuju“, smatra napadač Barselone posle fabrikovanog incidenta sa Demikelisom

Sve je čisto...Optužbe bez osnova. Skloni senzacionalizmu, engleski mediji su neposredno po završetku sudara Mančester Sitija i Barselone (1:2) požurili da stave Luisa Suareza na stub srama, tvrdnjom da je u jednom duelu ugruzao za ruku Martina Demikelisa. Bila je to vest dana na Ostrvu, za Britance možda i važnija od poraza Građana, ali se brzo ispostavilo da nije verodostojna.

Jer, najpre se pojavio video snimak iz drugog ugla koji u potpunosti otkriva šta se desilo. A ona je na strani Urugvajca, pošto se jasno vidi - prvo, da je Argentinac inicirao kontakt, a  drugo - da od ugriza nema ništa. Posle meča oglasio se i Suarez, prema čijoj oceni postiji kampanja britanske štampe usmerena prema njemu, u nameri da se oblati i prikaže kao negativac. Sve kao znak osvete zbog dva gola na minulom Prvenstvu sveta, kojim je Gordi Albion izgubio i teoterske šanse za plasman u osminu finala.
Demikelis mi je stavio ruku pod grlo. Nije mi jasno zašto engleski mediji žele da mi naude. Sve vreme od komarca prave magarca kad sam ja u pitanju. Mora da su povređeni zbog onoga što sam im uradio na Mundijalu, ali zaboravljaju da sam igrao u njihovoj državi i čini mi se da bi zbog toga trebalo više da me poštuju“, jasan je Suarez, koga su isti ti Englezi pre samo godinu dana kovali u zvezde, opisujući njegovu golgetersku eksploziju u dresu Liverpula.

Izabrane vesti

Posle svega jasno je da je navodni incident između Martina Demikelisa i Luisa Suareza fabrikovan i da Englezi teško mogu da se pomire sa činjenicom da je njihov prvak opet položio oružje pred Barselonom, te da će verovatno drugu godinu uzastopno učešće u Ligi šampiona završiti u osmini finala. Na ovaj način su pokušali da mu otvore dosije (ranije ujedao Bakalija, Ivanovića i Kjelinija) i skrenu pažnju sa činjenice da je upravo argentinski štoper zakasnio kod oba Suarezova gola i tako doprineo trećem vezanom porazu Mančester Sitija od Katalonaca.


tagovi

ŠpanijaPrimeraMartin DemikelisLuis SuarezLiga šampionaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara