""
""

Smena u Borcu: Dodić novi trener! Debi protiv Zvezde u subotu

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.11.16. | 16:19

Uprava čačanskog superligaša reagovala posle loših rezultata u prvih 14 kola Superlige

Borac iz Čačka smenio je trenera Ljubišu Dmitrovića i na mesto šefa stručnog štaba postavio iskusnog stručnjaka Mladena Dodića.

Nekadašnjeg selektora mlade reprezentacije Srbije očekuje težak zadatak i borba za opstanak u Superligi.
Siguran da možemo da napravimo pomak u rezultatu. Poznajem odlično ligu i daću sve od sebe da izvučem maksimum iz ekipe. Očekujem podršku od svih kako bismo napravili uspeh, jer ko nije spreman za borbu, nije mu ni mesto u Borcu”, rekao je Dodić na zvaničnoj promociji.

Izabrane vesti

Sportski direktor Čačana Slobodan Ilić istakao je da je uprava, posle samo jedne pobede i osam bodova u prvih 14 kola, kao i poslednjeg mesta na tabeli, morala da reaguje.
“Imali smo korektnu saradnju sa Dmitrovićem, koji će uvek ostati čovek Borca, ali morali smo da napravimo promenu. Dodić je čovek sa velikim iskustvom i siguran sam da će ovo biti uspešan nastavak njegove karijere”, naglasio je Ilić.

Direktor kluba Ivan Stevanović takođe je zahvalio Dmitroviću, posebno na hrabrosti, jer je preuzeo ekipu u teškom trenutku, ali i izrazio zadovoljstvo što će sada sarađivati sa novim šefom stručnog štaba.

Dodić je kao šef stručnog štaba radio u Napretku, Javoru, Jagodini i Novom Pazaru, a rival na debiju na klupi Borca, biće mu najteži mogući - šampion i lider Crvena zvezda. Susret je na program u Čačku u subotu od 17.00

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSlobodan IlićMladen DodićLjubiša DmitrovićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara