Šmekerski, nema šta: Platili karte, prešli 453 kilometra ni za šta, a lokalni moćnici keširaju novo putovanje!

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.03.18. | 15:24

Zanimljiva priča u Engleskoj

Uvek neke ludorije sa tim Englezima. Osim što su sinonim za fudbalski hedonizam, često se na Ostrvu izrode otkačene priče. Verovali ili ne, jedna od njih direktno je u vezi sa revanšom četvrfinala FA trofeja između šestoligaša Spenimura i petoligaša Bromlija (20.45).

Prvobitno je uzvratni meč u Spenimuru odložen zbog poplavljenog terena, a problem je nastao zbog toga što je pedesetak navijača gostujuće ekipe platilo putovanje iz svog džepa i prevalilo ni manje ni više nego 453 kilometra, pošto je Spenimur maltene skroz na severu, a Bromli na jugu zemlje. Zamislite samo njihovo razočaranje kada su saznali da je meč odložen. Mnogi od njih tražili slobodan dan na poslu, a ispostavilo se da su putovali - ni za šta.  

Izabrane vesti

Logično, društvene mreže su se usijale, fanovi su besneli, pritisak rastao. Rešenje je nekako moralo da se nađe. Stoga, lokalni biznismeni, tačnije šest preduzeća, odlučili su da se oduže najvatrenijim pristalicama Bromlija i iskeširaju im novi put na sever. Marketing ili filantropija, prosudite sami, ali jedno je sigurno - fudbalerima Bromlija večeras neće nedostajati podrška. 
"Želeli smo da negativnu situaciju pretvorimo u nešto pozitivno. Nadam se da smo uspeli u tome i da će ovo samo pomoći našim igračima."

Prvi meč završen je bez golova. Videćemo da li će gosti biti dodatno motivsani i na kraju slaviti. Kvota je primamljiva.

Foto: Action Images


tagovi

FA Trofej

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara