""
""

Slučaj Milana Radina vesnik promena u FSS

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.12.15. | 17:01

Doskorašnji vezista Mladosti dobio raskid ugovora

Strpljenje se isplatilo. Milan Radin je čekao i dočekao da bude - slobodan. Doskorašnji vezista Mladosti dobio je pred Arbitražnim sudom Fudbalskog saveza Srbije spor protiv kluba iz Lučana. To znači da će u predstojećem prelaznom roku moći da bira novu sredinu, bez bojazni da budući poslodavci moraju da plate obeštećenje.

Podsetimo, Radin se našao u nemilosti trenera Mladosti Nenada Milovanovića, koji ga je najpre odstranio iz tima zato što nije produžio ugovor, da bi zatim 24-godišnji fudbaler otkrio da nije prijavljen u PIO fondu, jer ga Mladost nije ni „zavela“ kao fudbalera, već - slobodnog umetnika!?
Moj slučaj je uticao na promene u sistemu FSS. Najavljeno je da će svaki profesionalni fudbaler, od naredne sezone, morati da ima ugovor o radu. Mnogo sam istrpeo, ali nisam želeo da gubim zbog odsustva sa terena. Marljivo sam trenirao i održavao formu, nastavio da radim i po završetku jesenje sezone, s ciljem da maksimalno spreman dočekam proleće, bez obzira u kojoj se sredini nalazio“, rekao je Milan Radin za Sportski žurnal, koji izveštava da su skauti nemačkog Hanovera i španske Malage pre višemesečnog odsustva sa terena upisali pluseve pored njegovog imena u beležnici.

Izabrane vesti


tagovi

SuperligaSrbijaMladost LučaniMilan RadinArbitražni sud FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara