"Nikolić"
"Nikolić"

Slovačka: Kec na Trnavu, Slovan dvojka i 3+

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.03.14. | 09:03

Golman Ružomberoka, Milorad Nikolić, pomaže nam u tipovanju utakmica 21. kola

NikolićPosle dvadeset kola slovačkog šampionata lidersku poziciju i dalje drži Slovan sa 45 bodova, a prate ga Trenčin sa 39 i trećeplasirani Ružomberok sa 34 poena. Golman Ružomberoka, Milorad Nikolić, pomaže nam u tipovanju utakmica 21. kola, a krećemo od meča Trnava - Dunajska Streda.
U prošlom kolu Trnava je poklekla jer je odigrala samo 0:0 sa Nitrom i sad će učiniti sve da pobedi”, kaže za MOZZART Sport Nikolić i dodaje. “Gosti su igrali nerešeno sa Košicama, sad očekujem tvrd meč, domaćin je blagi favorit tako da bih uz jedinicu odigrao i dva, do tri gola. Bistrica dobro igra na domaćem terenu, Senica ume da iznenadi tako da je najrealniji iks, uz nula do dva gola”.

Tvoj Ružomberok dočekuje devetoplasirane Košice. Šta se očekuje?
“Pobedili smo u gostima i sad moramo da overimo ta tri boda. Gosti su organizovana i tvrda ekipa, ali očekujem pomoć publike, 5.000 navijača i naš trijumf koji nas ostavlja u vrhu tabele. Mijava je ostavila loš utisak u prvom kolu i daće sve da to ispravi. Žilina je izgubila u 93 minutu i sad neće izgubiti, tipujte iks ili dva, sa dva do tri gola”.

Za kraj ostaju dueli Trenčin-Moravce i Nitra-Slovan.
“Trenčin je srećno došao do tri boda, dok su Moravce izgubile u gostima. Za hrabrije predlažem čistu dvojku. Slovan je apsolutni favorit, dakle dvojka i 3+”, zaključio je Nikolić.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

SlovačkaMilorad NikolićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara