"Dragan Subotić"
"Dragan Subotić"

Sloboda ostaje bez finansijera, Subotić odlazi iz fudbala

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.05.14. | 09:47

"Ispadoh crna ovca zato što sam rekao ono što gleda cela Srbija i što misli 90 odsto predstavnika klubova u Zajednici", kaže za Sport prvi čovek Užičana

Dragan SubotićUprava Slobode je odustala od ideje da istupi iz Superlige, ali je Dragan Subotić ostao pri stavu da je prvenstvo Srbije neregularno. Stoga u intervjuu za dnevni list Sport tvrdi da će po okončanju sezone napustiti srpski fudbal.
"U Zajednici superligaša i pred javnošću ispadoh crna ovca zato što sam rekao ono što gleda cela Srbija i što misli 90 predstavnika klubova u Zajednici. Grešaka i propusta ima mnogo, ali svi okreču leđa jer se nadaju srećnoj završnici. Mi verujemo sami sebi i molimo Boga da sami režiramo svoj put", kaže Subotić za Sport i nastavlja u dahu.
"... Ne želim da svoje ime stavljam u koš sa ljudima bez časti i poštenja. Dobro se zna ko šta i kako radi, a to će kad tad isplivati na površinu. Stvorio se u meni bunt i inat izazvan velikim mahinacijama da uprkos svim zakulisnim radnjama izborimo opstanak, a onda želim na dug odmor od fudbala".

Šta to znači?
"Znači šest bodova u dve preostale utakmice i povlačenje iz rukovodećih struktura u fudbalu", ističe Subotić, prvi predsednik kluba koji je prošle godine za mahinacije optužio u fudbalere sopstvenog kluba.

Izabrane vesti

Inače, Sloboda će bodove spasa tražiti u okršajima sa Donjim Sremom u Pećincima (kvota na pobedu gostiju je 3,40) i Voždovcem u Užicu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaDragan Subotićsloboda užice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara