"Marko Mirić"
"Marko Mirić"

Slaviša Stojanović: Bila je vlaga, sunce je peklo...

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.11.13. | 15:26

"Starijim igračima to nije prijalo", pravda igru svojih pulena trener Zvezde, koji hvali i Marka Mirića

Marko Mirić

Pobedi se u zube ne gleda. U većini klubova. U Crvenoj zvezdi se pored bodova očekuje i lepršava igra, a to često nije moguće. Često je, ipak, igra crveno-belih ispod svakog očekivanja, pa je briga navijača opravdana. Isto važi i za susret sa Radom u kojem je Zvezda, uprkos pobedi od 1:0, igrala dobro samo u prvih 20 minuta.
"Teško je igrati u ovakvim utakmicama. Bila je vlaga, a sunce je peklo. Starim igračima to nije prijalo", odgovara trener Zvezde Slaviša Stojanović, koji je lako pronašao i alibi za odluku da u prvih 11 stavi Marka Mirića.

Izabrane vesti

Iskusni krilni fudbaler, po utisku većine, nije opravdao poverenje, ali...
"Nismo mogli da računamo na Pečnika i Kasalicu, a Mirić je alternativna na toj poziciji desnog bočnog igrača. Ima kvalitet i visinu i zato sam se odlučio za njega. Kao i zbog toga što dobro radi na treninzima".

O samom meču Stojanović je govorio kratko.
"Htelo smo da potvrdimo bodove iz derbija. Znali smo da neće biti lako, jer Rad igra mnogo bolje no što pokazuje tabele. A znate i sami da mečevi posle derbija uvek teški. Utakmica nije bila lepa za oko, igrali smo na terenu za koji nas ne vežu lepe uspomene i jedino nam je bilo važno da pobedimo. Radostan sam zbog tri boda".

Kolega iz Rada Slađan Nikolić bio je žalostan zbog propuštenih šansi.
"Sve što smo se dogovorili u svlačionici uradili smo na terenu. Zvezda je bila bolja samo u prvih 20 minuta. Kasnije smo mi kontrolisali utakmicu. Mogli smo da budemo agresivniji u završnici, ali i pored toga Mihajlović je imao šansu da izjednači rezultat. Moramo da tražimo bodove u narednim utakmica kako ne bismo došli u situaciju da na proleće strepimo za prvoligaški status, jer ovaj mladi tim zaslužuje da igra u Superligi".

(FOTO: mozzartsport.com)


tagovi

FK Crvena zvezdaMarko MirićRadSlađan NikolićSlaviša StojanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara