"Depaj i Ronaldo u vreme dok je igrao za Junajted"
"Depaj i Ronaldo u vreme dok je igrao za Junajted"

Skaut koji je doveo Ronalda u Mančester: Depaj je bolji od mladog Kristijana, ima veći arsenal

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.03.15. | 16:50

Ako je suditi po tvrdnji Eda van Stejna krilo PSV-a ima veći potencijal nego što je imao najbolji igrač sveta

Depaj i Ronaldo u vreme dok je igrao za JunajtedKako je zvanično najbolji fudbaler planete Kristijano Ronaldo napunio 30 godina sve češće se polemiše o tome ko će prekinuti duopol Lionela Mesija i Portugalca, iako zvezda Reala deluje kao mašina koja će gurati do 40. godine. Po izjavi skauta Mančester Junajteda Eda Van Stejna, čoveka koji je doveo Kristijana na Old Traford, krilo PSV-a Memfis Depaj je prvi kandidat.

Holanđanin je skautovao Portugalca dok je igrao za Sporting, a veruje da je Depaj više pokazao nego Ronaldo u njegovim godinama.
„Ako ga poredim sa mladim Kristijanom Ronaldom, Depaj ima veći arsenal, on mi je bolji. Ronaldo je posle nekoliko godina u Mančester Junajtedu pravio iste greške kao kad je imao 17 godina“, rekao je Van Stejn.

Izabrane vesti

Van Stejn nema sumnje da Depaj spada među najveće talente na svetu i stavlja ga rame uz rame sa najvećim bivšim zvezdama Eredivizije.
„Ovo je samo početak onog što će pokazati. On je čovek koji je potreban PSV-u. Igrači poput Veslija Snajdera, Ibrahima Afelaja, Rafaela van der Varta napreduju za šest meseci onoliko za koliko su drugima potrebne godine. I Depaj je takav“, rekao je skaut.

Profesionalac je rekao svoje, šta vi mislite?

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaskautReal MadridPSV AjndhovenPrimeraMemfis DepajKristijano RonaldoHolandijaEvropaEredivizijaEngleskaEd van Stejn

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara