"Zlatan Ibrahimović"
"Zlatan Ibrahimović"

Sjajne vesti za navijače PSŽ, Ibrahimović ostaje!

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.05.13. | 18:08

Bar tako tvrdi njegov menadžer Mino Raiola

Zlatan IbrahimovićBez obzira na činjenicu da je Zlatan Ibrahimović poznat kao fudbalski nomad, izgleda da je problematični centarfor konačno rešio da ostane tu gde je i sledeće sezone.

Bar tako tvrdi njegov menadžer, Mino Raiola, koji je “hladnom vodom“ ugasio svaku priču o eventualnom povratku u Juventus, iako je Pavel Nedved već obavio nekoliko razgovora sa Šveđaninom.
“Povratak u Italiju nije opcija. Čuo sam priče o tome da Zlatan želi da raskine ugovor sa Pari Sen Žermenom, ali to je samo nagađanje medija. Meni lično ništa nije rekao vezano za tu temu“, rekao je Raiola u razgovoru za “Gazetu delo sport“.

Izabrane vesti

Posle priča o odlasku Karla Anćelotija u Real Madrid, u medijima su se pojavile spekulacije da bi i Ibrahimović mogao da napusti Park prinčeva, a čelnici Juventusa spremno su čekali momenat kako bi sjajnog Ibru privoleli da po drugi put obuče dres Stare dame.

Ipak, izgleda da od te priče neće biti ništa, kao ni o Anćelotijevom odlasku u Real, jer se ime Jupa Hajnkesa sve više povezuje sa Kraljevskim klubom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaFrancuskaJuventusKarlo AnćelotiLiga 1Mino RaiolaPari Sen ŽermenReal MadridZlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara