""
""

Siti više neće imati problema u odbrani, jer stiže specijalista od 25.000.000

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.04.16. | 16:50

Gvardiola ima univerzalca

Najave da bi Gvardiolin Mančester Siti mogao da bude gotovo pre početka prelaznog roka polako počinju da dobijaju svoje pravo lice. Mada je i dalje na klupi Bajerna, Pep Gvardiola uveliko planira nova pojačanja, a kako stvari stoje, najveće promene doživeće odbrambena linija. 

Izabrane vesti

Prema pisanju španske Marke, ali i brojnih britanskih medija, Gvardiola je lično poslao skaute na Madrigal da gledaju meč Viljareala i praške Sparte, a prva meta bio je univerzalaca - Erik Bejli

Panika u Sitiju - Gvardiola prodaje ceo tim za manje od 200.000.000 evra?!

Iako je u Viljarealu tek nešto više od godinu dana, 22-godišnji štoper izrastao je u jednog od najboljih igrača Žute podmornice, a činjenica da može da pokriva sve defanzivne pozicije preporučile su ga španskog stručnjaku. 

Bejli je duže vreme na radaru Sitija, još iz vremena dok je nastupao za Espanjol, ali je umesto Etihada na kraju izabrao Viljareal i nije pogrešio. Nešto više od godinu dana kasnije dostigao je napredak zbog kojeg su Sitijevi skauti imali šta da zapišu u svoje teftere i predoče to Gvardioli

Gvardiolin Siti biće gotov pre početka prelaznog roka

Međutim, Viljareal ne želi da se odrekne svog defanzivca tako lako, pa je na dres nakačena cena od gotovo 25.000.000 evra. S obzirom na to da Sitiju ozbiljno škripi u odbrani i da će Gvardiola praktično najviše novca morati da uloži u renoviranje poslednje linije tima, ali i da bi u Bejliju dobio čoveka za sve zadatke, pretpostavlja se da će Siti zapeti iz petnih žila da završi transfer. 

Bejli sa Viljarealom ima potpisan ugovor do juna 2020. godine, a za reprezentaciju Obale Slonovače odigrao je već 12 utakmica. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

ViljarealPremijer ligaPep GvardiolaMančester SitiEvropaErik BejliEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara