"Ante Ćorić"
"Ante Ćorić"

Siti spremio 12.000.000 za Dinamovo čudo od deteta!

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.06.16. | 20:35

Sprema se veliki transfer

Ante Ćorić

Pamte ljudi u Dinamu transfere Luke Modrića, Eduarda, Vedrana Ćorluke, Matea Kovačića i iznose koji su pristizali na klupski račun za svaki od ovih transfera. Međutim, sada je došlo vreme da se napravi još jedan veliki posao i inkasira nova ogromna suma novca. Ovog puta u centru pažnje je čudo od deteta – Ante Ćorić.

Izabrane vesti

Momak koji se već našao na radaru Vest Hema i Liverpula sada je postao meta Mančester Sitija. A Pep Gvardiola navodno zahteva da mu se ovog leta dovede bisera kojem mnogi predviđaju blistavu budućnost.

Prema pisanju brojnih britanskih medija Siti je spreman da Dinamu uplati 12.000.000 evra na ime obeštećenja kako bi ovog leta angažovao 19-godišnjeg ofanzivnog vezistu, po potrebi i igrača u samom srcu sredine terena.

Ali, kako je Slaven Bilić već nudio 13.000.000, a Redsi planiraju da pošalju čak 15.000.000 evra, postoji velika verovatnoća da bi mogao da nastane pravi mali rat za hrvatskog Vunderkida.

U svakom slučaju Dinamu sledi papreni dobitak, s obzirom na to da je Ćorića pre tri godine platio 900.000 evra Akademiji Red Bul Salcburga. 

Pročitajte sve vesti vezane za prelazni rok u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaMančester Sitiletnji prelazni rok 2016EvropaEngleskaDinamo ZagrebAnte Ćorić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara