"Žorž Vea i Ed de Goj proslavljaju osvajanje FA Kupa 2000. godine"
"Žorž Vea i Ed de Goj proslavljaju osvajanje FA Kupa 2000. godine"

Sin Žorža Vee na probi u Čelsiju

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.03.13. | 11:29

Da li će 13-godišnji Timoti krenuti stopama slavnog tate ostaje da se vidi

 

Žorž Vea i Ed de Goj proslavljaju osvajanje FA Kupa 2000. godineTokom 2000. godine jedan od najboljih afričkih centarfora svih vremena Žorž Vea imao je kratku epizodu u Čelsiju, i to na zalasku karijere. Kako kaže nekada najbolji igrač Evrope i sveta, posle odlaska iz Londona ostao je u dobrim odnosima sa čelnicima Čelsija, što danas ide u prilog klubu, jer je na probu stigao Žoržov sin Timoti.
“Ima talenta. Želeli smo da mu pružimo priliku, a takođe hteli smo da mu omogućimo da igra sa najtalentovanijim igračima svoje generacije i uživa u tome, jer stvarno mnogo voli da igra fudbal“, rekao je Vea, koji je potom dodao:
“Kada sam napustio klub, ostao sam u dobrim odnosima sa čelnicima, a s obzirom da je Timoti izrazio želju da se oproba u engleskoj, odmah sam pozvao svoje ljude u Čelsiju i vrlo brzo napravio dogovor sa njima. Timoti već trenira i uživa u svim povlasticama koje pruža tako veliki klub, kao što je Čelsi“, zaključio je Vea.

Izabrane vesti

Inače, 46-godišnji Žorž je tokom karijere izabran i za najboljeg afričkog igrača veka, a najbolje dane proveo je u dresu Milana i Monaka.

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

ČelsiEngleskaEvropaPremijer ligaŽorž Vea

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara