""
""

Simeone lansirao pojačanja, ali nije slomio Rajo (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.01.16. | 23:55

Atletiko sa januarskim novajlijama i kombinovanim timom pokušao da u prvom meču reši plasman u četvrtfinale Kupa kralja, ali nije uspeo da pobedi

Za razliku od Barselone i Valensije koje su danas u prvom meču osmine finala rešili dve dileme ubedljivim pobedama, Ateltiko Madrid će morati da čeka revanš da bi overio plasman u četvrtfinale Kupa kralja. Lider Primere je u malom gradskom derbiju odigrao 1:1 na gostovanju Raju Valjekanu pa će morati da bude maksimalno oprezan u revanš meču na svom terenu jer gol u gostima i nije neka prednost kada su kup takmičenja u pitanju.

Izabrane vesti

Simeone je rešio da proba sa kombinovanim sastavom i testira januarska pojačanja. Novajlije Augusto Fernandez i Matijas Kraneviter su dobile priliku od prvog minuta samo nekoliko dana po dolasku u klub, a starteri su bili i rezervisti poput Fernanda Toresa, Sikeire, Gameza, Olivera Toresa, Partija, Savića, golmana Moju...

Rajo Valjekano se nije puno uplašio lidera Primere i u prvih pola sata je bio ravnopravan, ako ne i za nijansu bilji rival. Pretio je domaći tim i posle 35 minuta igre stigao u vođstvo. Defanzivac Naćo Martinez je šutirao sa dvadesetak metara, a Moja slabo intervenisao.

Simeone je u drugom delu igre rešio da pojača napad, uveo je Vijeta, Džeksona Martineza i vezistu Saula, a ovaj poslednji ga ja spasao poraza. Vijeto je majstorski zalomio čuvara i poslao loptu na penal. Saul je naleteo i iz prve poslao neodbranjiv udarac koji je Jorgandžijama doneo kapital gola u gostima pred revanš na Kalderonu.


tagovi

ŠpanijaSaul NjigezRajo ValjekanoPrimeraMatijas KraneviterEvropaDijego SimeoneAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara