"Sa kraljevačkih ulica"
"Sa kraljevačkih ulica"

Sijamo kao Las Vegas: Eh, da je Nole tu svaki dan!

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.03.15. | 10:22

Grad je osvetljen u svakom zabačenom kutku, morate dobro da se pomučite kako biste videli psa lutalicu, a stanovnici Kraljeva kažu tako nije bilo pre samo nekoliko dana

Sa kraljevačkih ulica

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Kraljeva)

Izabrane vesti

Polako raste teniska groznica u Kraljevu. Doduše, zbog snega koji je padao bez prestanka prethodnih 24 sata, na ulicama u četvrtak uveče nije bilo previše ljudi. Međutim, dolazak Đokovića i družine još ranije se osetio u gradu sa Ibra.
"Sijamo kao Las Vegas. Nadam se da će ostati ovako", kaže nam jedna prodavačica na Trgu srpskih ratnika, popularnom Milutinu, pokazujući na okolne bandere.

Nismo mogli da odolimo, a da ne pitamo građane da li su priče o raznim komunalnim upozorenjima tačne?
"Niko nam nije tražio da sklanjamo kupus sa terase. Niko nam ne brani da šetamo kučiće ulicama. Te priče su malo prenaglašene. Međutim, urađeno je dosta povodom pasa lutalica budu sklonjeni u azil, pa ih sada ima vrlo malo, ako ih ima uopšte. Eh, da je Nole tu svaki dan", dodala je.

Kad je sam tenis u pitanju, nova Hala sportova u Kraljevu biće  sasvim sigurno ispunjena do poslednjeg mesta. Videlo se to i po otvorenom treningu upriličenom u ime svih onih ljubitelja tenisa koji su ostali bez karata. Većina je takvih. Podsetimo, u prvom meču dana, od 13 sati, sastaju se Đoković Delić, dok će odmah po završetku tog okršaja na teren izaći Troicki i supertalentovani tinejdžer Borna Ćorić.Neki su ipak uspeli da ostanu na slobodiBilo je i svirki


tagovi

Novak ĐokovićKraljevoDejvis kupatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara