Sigmi se smeši "sindrom druge sezone", Ostrava se razgoropadila

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.08.18. | 08:40

Kapiten i najbolji strelac Banjika MIlan Baroš je pod znakom pitanja

Sigmi se smeši "sindrom druge sezone". Tim iz Olomouca bio je najprijatnije iznenađenje proteklog izdanja češkog prvenstva, a odlične igre omogućile su mu plasman na međunarodnu scenu. Međutim, početak nove sezone nimalo ne pokazuje da se radi o ekipi koja predstavlja svoju zemlju širom Starog kontinenta.

Klub je letos od nosioca napustio jedino srpski štoper Uroš Radaković, koji je pojačao Spartu, angažovao je šest novajlija, ali kao da to više nije ista Sigma. Možda je i sistem od dve utakmice nedeljno pogubno uticao na učenike Vaclava Jileka. Evropska iskušenja umeju da umore, a kako je ekipa sa Andruv stadiona izbacila poljski Pjast i kazahstanski Kairat, za tri dana će igrati još jedan važan meč. U okviru plej-ofa za Ligu Evrope Sigma dočekuje Sevilju, a večeras u okviru 5. runde domaćeg takmičenja u goste joj stiže Ostrava.

Izabrane vesti

Sigma je za sada ostvarila samo jednu pobedu i tri nesupeha, dok se Ostrava razgoropadila u uvodnom delu sezone. Pobedila je Bohemijans, Pribram i Jablonec, a izgubila je jedino od Slovačkog. Sada se ekipa Bohumila Panika suočava sa rivalom proitiv kojeg je u poslednje vreme vezana vreća. Nije Banjik dao gol Sigmi na pet od prethodnih sedam gostovanja, a biće u problemu da to i večeras uradi jer je pod znakom pitanja kapiten i najbolji strelac tima sa tri gola, vremešni Milan Baroš.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 3530 ČEŠ 1 Sigma O. - Ostrava ug 0-2 1,72
Ukupna kvota1,72

ČEŠKA 1 - 5. KOLO

Petak
Dukla - Slovačko 1:2 (1:1)

Subota
Liberec - Bohemijans 1:1 (0:1)
Zlin - Teplice 1:0 (0:0)
Mlada Boleslav - Opava 6:1 (3:1)
Slavija - Jablonec 0:2 (0:1)

Nedelja
Karvina - Plzenj 0:1 (0:1)
Sparta - Pribram 2:2 (1:1)

Ponedeljak
18.00: (2,30) Sigma (3,10) Ostrava (3,10)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Sigma OlomoucOstravaMilan Barošsportsko klađenjeČeška 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara