"Na meti Dame - Korentin Toliso"
"Na meti Dame - Korentin Toliso"

Šifra - poverljivo: Juventus kontaktirao s Lionom, u igri 40.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.11.16. | 15:20

Masimilijano Alegri oduševljen vedetom Olimpika, Dama ne mari za novac

Na meti Dame - Korentin Toliso

Italija opet podrhtava zbog Korentina Tolisa! Momak koji je letos bio na pragu prelaska u Napoli za 37.000.000 evra ponovo je u žiži javnosti, a kako Frans fudbal javlja ovog puta interesovanje je pokazao - Juventus!

Izabrane vesti

I to ne samo u formi praćenja igara ponajboljeg igrača Liona, već su navodno uspostavljeni i zvanični kontakti dva kluba, ali i sa agentima mladog francuskog reprezentativca. 

Navodno, Masimilijano Alegri se zaljubio u Tolisa još tokom dvomeča sa Lionom u Ligi šampiona. Ovaj 22-godišnji centralni vezista čak je bio i strelac izjednačujućeg pogotka u Torinu, posle čega je Alegri prelomio definitivno i prvim operativcima kluba predočio da Tolisa želi u klubu sledeće godine. 

Pregovori neće biti nimalo laki, ali u Juventusu insistiraju na početku razgovora. Podsetimo, Lion je letos prihvatio Napolijevu ponudu od 37.000.000 evra, ali je Toliso na kraju odbio da ode podno Vezuva jer je želeo veći izazov u karijeri. Na kraju je izabrao da produži saradnju sa Lionom do juna 2020. godine, što je zapravo najveći kamen spoticanja. Mada je Juventusu želja da Tolisa kupi već u januaru, vrlo je verovatno da bi posao mogao da bude završen tek za sledeće leto. 

Da li je Juventus ono što je Toliso čekao?

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaFrancuskaJuventusKorentin TolisoLiga 1Olimpik LionSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara