"Dejan Radonjić i Duško Vujošević"
"Dejan Radonjić i Duško Vujošević"

ŠIBANJE PO DŽEPOVIMA: Vujošević sam plaća 318.600 dinara, Zvezda 684.400!

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.06.13. | 19:18

Izrečene kazne večitim rivalima zbog raznoraznih nepravilnosti u finalnoj seriji plej-ofa

Dejan Radonjić i Duško VujoševićKao što je prethodno najavljeno, Crvenoj zvezdi i Partizanu, Dušku Vujoševiću i Dejanu Radonjiću izrečene su kazne zbog incidenata koji su se dogodili tokom finalne serije plej-ofa Superlige Srbije.

Crvena zvezda kažnjena je sa 684.400 dinara zbog kritikovanja sudija i nesportskog ponašanja Delija, dok je Partizan kažnjen sa 392.400 dinara. Najveću pojedinačnu kaznu dobio je Duško Vujošević, koji je zbog vređanja sudija i tehničkih grešaka kažnjen je sa 318.600 dinara.

Izabrane vesti

Predsednik Udruženja klubova Košarkaške lige Srbije, Darko Jovičić Zvezdi je oduzeo podršku navijača tokom jedne utakmice zbog napada na Vujoševića (bacanje kaiša), uz novčanu kaznu od 59.000 dinara. Ostatak novčane kazne ide na konto komentarisanja suđenja, i nesportskog ponašanja navijača (paljenja baklji, ubacivanja kovanica, olovki, flaša, petardi i upaljača na teren). Dejan Radonjić će morati da plati 47.200 dinara zbog dobijenih tehničkih grešaka.

Na drugoj strani, Partizan će morati da plati 59.000 dinara zbog vređanja Milana Gurovića, a ostalo ide na račun javnog kritikovanja sudija i divljanja navijača.

Novčane kazne izrečene su i igračima – Dejan Musli, Leo Vesterman, Đorđe Gagić, Igor Rakočević i Bojan Subotić će morati da plate po 11.800 dinara.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Bojan SubotićFK Crvena zvezdaDarko JovičićDejan MusliDejan RadonjićDuško VujoševićĐorđe GagićIgor RakočevićKK Crvena zvezdaKK PartizanKošarkaška SuperligaLeo VestermanFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara