""
""

Sevilja u dilemi: Da li da uzme Barsino ili Realovo dete?

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.11.15. | 20:56

Posle teške povrede italijanskog štopera Marka Andreolija, klub iz Andaluzije će u januaru morati da nađe zamenu

Sevilja će morati da kupuje u januaru. Štoper će biti prioritet Andalužana u zimskom prelaznom roku s obzirom da je Marko Andreoli teško povređen. Italijanki efanzivac je u minulom kolu povredio Ahilovu tetivu i očekuje ga duža pauza...

Izabrane vesti

Zbog toga je sportski direktor Monći već počeo da skenira tržište i bacio se u potragu za štoperom koji će nadoknaditi odsustvo Andreolija. Seviljin transfer guru je je bacio pogled ka Madridu i Barseloni i pronašao mete.

Lokalni mediji u Sevilji otkrivaju da su Monćijeve prve želje Mark Bartra iz Barselone i Naćo Fernandez iz Reala. U pitanju bi bila pozajmica jednog od fudbalera iz pomenutog tandema. Ni Bartra, ni Fernandez nisu u prvom planu u svojim klubovima i Sevilja bi mogla da im bude prekretnica u karijerama.

Bartra je skuplji i iskusniji, ali ima i jaču konkurenciju u što ga čini lakšom metom nego Fernandeza koji kod Rafe Beniteza dobija priliku i izborio se za ozbiljniju minutažu nego prethodne sezone. Ostaje da se vidi da li će monći ubediti jednog od dvojice španskih defanzivaca da se presele u Andaluziju.

Sevilja je u prošlosti za neke igrače iz Barse i Reala umela da bude pravo rešenje, a najbolji primer je Realovo dete Alvaro Negredo koji je eksplodirao na Sančez Pishuanu i postao jedan od najboljih napadača u zemlji.  

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaReal MadridPrimeraNaćo FernandezMarko AndreoliMark BartraEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara