""
""

Sevilja spremila top pojačanje, a cena je 20.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.06.16. | 19:09

Napadač Deportiva Lukas Perez trebalo bi da pojača pobednika Lige Evrope

Sevilja je na dobrom putu da angažuje napadača Deportiva iz La Korunje Lukasa Pereza.

Izabrane vesti

Sjajni 27-godišnji fudbaler je sa 17 golova bio najzaslužniji za činjenicu da je klub sa Riazora ostao u Primeri, a u Andaluziji su procenili da je upravo Perez pravo rešenje za narednu sezonu, posebno ako Kevin Gameiro pređe u Barselonu. 

Olakšavajuća okolnost po Berbere je podatak da fudbaler Deportiva ima otkupnu klauzulu od 20.000.000 evra, ali se na “Ramon Sančez Pishuanu” nadaju da će moći da se dogovore da se cena malo smanji.

Kako javljaju španski mediji, Deportivo je spreman da popusti, čelnici kluba iz La Korunje bi prihvatili i 17.000.000 evra, ali bi uz to želeli i fudbalere Sevilje Antonija Kotana i Huana Munjoza. Ukoliko 20-godišnji Munjoz odbije da se preseli u La Korunju, Perez bi opet stigao u Sevilju, ali za sumu od 18.000.000 evra.  

Ali, Sevilji se ne žuri sa ovim transferom, jer će trener Unai Emeri probati da se ratrosilja Ćira Imobilea i Fernanda Ljorentea koji nemaju nikakvu minutažu, a imaju velike ugovore. Za Pereza se, zanimljivo, interesovao i Arsenal, ali je jasno da od tog posla neće biti ništa jer su Tobdžije blizu angažovanja Džejmija Vardija.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

transferiŠpanijaSeviljaPrimeraLukas Perezletnji prelazni rok 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara