""
""

Sevale varnice u Sevilji! Penal za Real, Vitolo „rovario“ po kreču, pa dobio hitac u leđa od Ronalda (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.01.17. | 22:20

Portugalac bio precizan sa 11 metara i tako stigao do 23. gola protiv kluba iz Andaluzije! Što je njegov najbolji učinak od svih klubova protiv kojih je igrao u dosadašnjoj karijeri

Eksplodirale su emocije na stadionu Ramon Sančez Pizhuan, ponovo! Samo tri dana pošto su na istom mestu odigrali meč Kupa kralja sa šest golova na semaforu (3:3) fudbaleri Sevilje i Reala ponovo su se sastali u ligaškom duelu, gde su ponovo sevale varnice!

Izabrane vesti

Erupcija se dogodila u 67. minutu, kada je Dani Karvahal uspeo da iznudi prekršaj Seviljinog golmana Serhija Rika u šesnaestercu, što je izazvalo negodovanje domaćih fudbalera. I dok su mnogi trčali ka pomoćniku iza gola, odnosno glavnom sudiji Ernandezu kako bi im objasnili da faula nije bilo, Viktor Vitolo se bavio drugim poslom.

On je hteo da „omađija“ kreč tako što je kopačkom napravio rupu, u pokušaju da onemogući Kristijana Ronalda da postigne gol. To je revoltiralo Portugalca, koji je Vitola gađao loptom i tako umalo izazvao fizički obračun.

Kada su se strasti smirile Ronaldo je uzeo zalet i smireno postigao prvi gol na meču. Čime je stigao do 23. pogotka u duelima sa Seviljom. Što je, inače, bio njegov 23. u okršajima sa klubom iz Andaluzije i to je najbolji njegov učinak protiv svih klubova sa kojim je ukršao koplja tokom karijere. 

 

(FOTO: Prinscreen)


tagovi

Viktor VitoloŠpanijaSeviljaReal MadridPrimeraKristijano RonaldoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara