""
""

Šervud smenio sam sebe i postavio navijača na klupu: Sine, dođi da vodiš meč umesto mene (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.05.14. | 18:50

„Svake sedmice mi je dobacivao šta da radim, pa sam mu dao priliku da obavi posao“, našalio se šef struke Totenhema

Ruganje gazdama kluba ili odušak na kraju napete sezone? U završnom kolu Premijer lige Tim Šervud je obezbedio mesto na udarnim stranama engleskih medija, pošto je tokom susreta sa Aston Vilom izveo nesvakidašnji gest, prepustivši mesto na klupi – navijaču!

Izvesni Deni Grimsdejl verovatno se našao u šoku kad ga je šef struke Totenhema pri rezultatu 3:0, sredinom drugog poluvremena, pozvao ga da siđe iiz prvih redova tribina kako bi na malo vodio ekipu, udelio Adebajoru i društvu koji savet. Da sve bude autentično Šervud se postarao tako što je mladiću dao prsluk sa klupskim grbom, njevog zaštitni znak, jer je od imenovanja za privremeno rešenje po odlasku Andre Vilasa-Boasa upravo u njemu vodio svaku utakmicu Pevaca.

Izabrane vesti

Nekoliko minuta meč je pratio stojeći, dok je Grimsdejl sedeo na stolici predviđenoj za trenera.
Momak je ekspret. Ozbiljno! Svake sedmice mi je dobacivao šta da radim, pa sam mu dao priliku da obavi posao umesto mene. U početku je grešio, ali se onda snašao. Sad ga policija traži, jer mi je ukrao prsluk, ali u redu je, neka mu ga“, našalio se Šervud na svoj i račun gledaoca koji je preko noći postzao medijska zvezda na Ostrvu.

Otuda su novinari posle meča pohitali da i od njega uzmu izjavu o tome kako izgleda kad se sa tribina preseliš na klupu.
Kako večiti navijač Totenhema nisam smeo da odbijem priliku da sednem na vruću stolicu. To je bilo iskustvo koje nikad neću zaboraviti. Čak sam i pozvaom nekoliko rezervista, rekao Šervudu koje bi izmene trebalo da napravi, jer smo vodili 3:0 i pomislio sam da bi bilo dobro da u takvim okolnostima šansu ukaže poletarcima. Zato me je pozvao i rekao. „uradi kako misliš“. Bilo je nadrealno. Nisam, međutim, znao hoću li upasti u nevolju ako budem prekoračio granicu“, nasmejao se Grimsdejl.

A engleska javnost pita se šta je nateralo Tima Šervuda na ovakav potez. Jedni komentarišu da je samo želeo da napravi gaf i u dobroj atmosferi okonča sezonu u kojoj je izboren plasman u Ligu Evrope, dok drugi smatraju da je reč o protestu protiv klupskog rukovodstva koje mu traži naslednika.

(FOTO: Screenshot Youtube)


tagovi

TotenhemTim ŠervudPremijer ligaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara