""
""

Sergeja gledali Čelsi, Barsa, Junajted i Monako, a šta kažu Peruci i Inzagi...

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.12.17. | 23:48

Srpski reprezentativac još jednom oduševio Italiju

Dva gola, oba šutevima sa distance, oba na isto mesto, a opet različitim nogama u roku od samo osam minuta... Sergej Milinković Savić je spasao Lacio poraza u Bergamu i još jednom pokazo koliko je poseban igrač. I zašto ga žele neki od najvećih evropskih klubova...

Izabrane vesti

Prethodnih meseci Italija bruji o interesovanju mančesterskih bogataša, Pari Sen Žermena, Barselone, Čelsija i mnogih drugih velikana za srpskog reprezentativca. A možemo samo da zamislimo šta nas očekuje do leta kada će najbogatiji klubovi ukrstiti koplja u pokušaju da se dokopaju čudesnog Srbina kojeg Lacio procenjuje na 100.000 evra.

Italijanki mediji javljaju da su na tribinama stadiona Atleti Azuri večeras bili emisari Mančester Junajteda, Čelsija, Barselone i Monaka, između ostalih. Došli su da vide šta tu ima za njih, a Milinković Savić je svakako meta broj jedan. Gledali su i Atalantine mlade nade Spinacolu, Petanju, Kristantea... Međutim, Milinković Savić je svima ukrao šou i samo potvrdio svoiju vrednost na transfer tržištu. 

Trener Simone Inzagi je prezadovoljan srpskim vezistom...
„Već dugo vremena govorim da ovaj momak koji je '95 godište ima ogroman kvalitet koji kombinuje sa kontinuitetom. Pomaže ekipe čak i u fazi kada lopta nije u posedu, kompletan je igrač, a ima još prostora da napreduje“, rekao je Inzagi posle meča sa Atalantom.

Na najave da će Milinković Savić sledećeg leta napustiti Lacio kao najskuplji igrač u istoriji kluba i jedan od najskupljih u istoriji fudbala, odgovorio je legendarni golman i tim menadžer rimskog tima, Anđelo Peruci.
„Znamo da mnogi gledaju Milinković Savića.  Ali znam i da mu je super ovde i da želi da ostane dugo. To što su mnogi došli da ga posmatraju je normalno, ali trenutno se dobro oseća u Laciju“, istakao je Peruci.

(FOTO: Action images)


tagovi

Anđelo PeruciFilipo InzagiItalijaLacioSergej Milinković SavićSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara