""
""

Serenine patike za Vimbldon: Inspirisane Brajantom i Kung Fuom (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.06.15. | 16:55

"Mentalno, kada imate nešto oko zgloba ne razmišljate mnogo o njegovom uvrtanju. Osećate da imate bolji balans“, rekla je Amerikanka

Serena Vilijams će imati potpuno novu obuću za predstojeći Vimbldon, a u pravljenju specijalnih patika učestvovao je i legendarni košrakaš Kobe Brajant.
Vremenom, imala sam probleme sa uvranjem zglobova. Zbog toga sam rešila da kreiram patike koje će mi dati dosta stabilnosti i koje će mi poboljšati performanse na terenu“, rekla je vlasnica 20 gren slem titula.

Izabrane vesti

— SI Tennis (@SI_Tennis) June 26, 2015

Eron Kuper je bio glavni dizajner ovih patika, a kaže da je našao inspiraciju kod Kobe Brajanta i borilačke veštine Kung Fu.
Serena i Kobe su prijatelji i ona je ispoštovala njegovo iskustvo sa terena. Svidela joj se ideja da se posavetujemo sa njim i veruje da će joj to doneti napredak. U savetovanju sa Kung Fu majstorima dobili smo ideju neopterećene fleskibilnosti. Trudimo se da ove patike budu produžetak tela“, rekao je Kuper.

Sereni se sviđa činjenica što će joj članci biti dodatno fiksirani.
Mentalno, kada imate nešto oko zgloba ne razmišljate mnogo o njegovom uvrtanju. Osećate da imate bolji balans“, rekla je Vilijamsova.

Videćemo da li će joj ova inovacija pomoći da stigne do 21. gren slem titule u karijeri.

(FOTO: Action images)


tagovi

VimbldonSerena Vilijamspatikekung fuKobe Brajant

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara