"Šelvi"
"Šelvi"

Šelvi: Rodžers i Džerard su me nagovarali da ostanem na Enfildu!

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.03.15. | 18:15

„Već sam bio sklopio dogovor sa Svonsijem i Rodžers me je pozvao da mi kaže da ne idem. Satima je pričao telefonom sa mojim ocem kako bi me zadržao“, rekao je vezista Svonsija

Šelvi

Talentovani vezista Svonsija otkriva kako je napustio Liverpul pre godinu i po dana! Džondžo Šelvi u intervjuu za BBC istakao je da Brendan Rodžers nije želeo da ga se odrekne, te da je zvao njegovog oca kako bi ga nagovorio da utiče na sina i odgovori ga od prelaska u Svonsi. Takođe, ni Stivenu Džerardu nije bilo pravo što Šelvi napušta Enfild, pa je i legendarni kapiten Redsa pokušao da promeni odluku tadašnjeg saigrača.

Izabrane vesti

Kako Džondžo priznaje, Rodžers je bio potpuno otvoren prema njemu i snažni vezista nema šta da zameri bivšem treneru.
„Već sam bio sklopio dogovor sa Svonsijem i Rodžers me je pozvao da mi kaže da ne idem. Satima je pričao telefonom sa mojim ocem kako bi me zadržao. Ipak, već sam bio doneo odluku. Uveć ću biti zahvalan Brendanu zato što je bio iskren prema meni i rekao mi je da ne može da mi ponudi onoliko minuta na terenu koliko sam želeo i koliko mi je bilo potrebno. Ima sjajan odnos sa ljudima iz Svonsija i smatrao je da će to biti idealan klub za mene, ako sam već prelomio i odlučio da napustim Liverpul“, iskren je 23-godišnji Šelvi.

I Stiven Džerard nikako nije želeo da vidi leđa Šelviju koji mu je u jednom perioda bio i prvi komšija, te je i kapiten Redsa pokušao da nagovori tada 20 - godišnjeg vezistu da promeni odluku i ostane na Enfildu.
„Bio sam Stivijev prvi komšija i kada sam odlučio da odem u Svonsi poslao sam mu poruku, a on me je zamolio da još jednom dobro razmislim. Velika je stvar kada vam neko kao što je on kaže tako nešto“, istakla je nekadašnja nada Liverpula.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stiven DžerardPremijer ligaLiverpulEvropaEngleskaDžondžo ŠelviBrendan Rodžers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara