Maksimović u društvu Grujića i Mihajlovića
Maksimović u društvu Grujića i Mihajlovića

Selta prodaje Vasa, a dobija novac i Maksu

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.06.18. | 14:40

Srpski vezista pred pozajmicom

Pominjali su se Levante, Alaves, Hetafe, Espanjol, zvao je i Štutgart, ali kako sad stvari stoje Nemanja Maksimović će još i odlično da prođe ovog leta, jer je pred selidbom u Seltu. Lokalni mediji u Galiciji najavili su da bi klub sa Balaidiosa početkom sledeće sedmice mogao da dobije srpskog vezistu i to na pozajmicu od godinu dana. Sve u sklopu transfera Danijela Vasa u Valensiju.

Vas je velika želja trenera Marselinja, pogotovo što može da igra na više pozicija, ali na Mastalji zasad nisu našli dogovor sa Seltom. Pritiska ih finansijski fer-plej, ne mogu da se pruže koliko u Galiciji traže i zato se kao deo moguće formula saradnje pojavio i naš zlatni Orlić sa Novog Zelanda.

Izabrane vesti

Naime, Valensija je u mogućnosti da ponudi „samo“ 5.000.000 evra na ime obeštećenja za 29-godišnjeg Danca. Selta, navodno, traži još 2.000.000 do 3.000.000, ali bi pristala ako bi dobila igrača na pozajmicu. Upravo tu u igru uskače Nemanja Maksimović, pošto se dopada čelnim ljudima kluba sa Balaidosa. Valensija bi ga radio pustila na pozajmicu, imajući u vidu da je lane tek na šest utakmica u Primeri bio starter i još toliko u Kupu kralja.

U njegovim godinama najvažnije je da igra. Selta deluje kao dobra sredina.

FOTO: Star sport


tagovi

SeltaDanijel VasNemanja MaksimovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara