""
""

Selektor rukometaša ne očajava: Valjda smo nešto naučili

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.01.16. | 22:25

„I dalj nem je cilj da se plasiramo u glavnu fazu“, poručio Dejan Perić

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić, posle večerašnjeg poraza od Francuske (36:26), izjavio je da je privilegija igrati protiv takve ekipe i nada se porukama koje će ekipi mnogo značiti u odlučujućem meču protiv Makedonije.
"Nismo ušli u ovu utakmicu sa razmišljanjem da je unapred izgubljena. Bili smo konkurentni u prvom poluvremenu, za razliku od drugog, u kome smo nadigrani. Igrali smo onoliko dobro, koliko nam je protivnik dozvolio", rekao je Perić i napomenuo da odbrana, koja bi trebalo da krasi ovaj tim, nije bila na nivou.
"Imamo veliki motiv i cilj da se plasiramo u glavnu fazu pobedom nad Makedonijom. Ako smo pametni, večeras smo dosta naučili i bićemo spremni za tako nešto", rekao je Perić.

Najefikasniji srpski igrač sa sedam golova, Žarko Šešum, ocenio je da je presudio veći kvalitet Francuza.
"Možda je malo previše tih 10 razlike na kraju, ali smo rotirali, šansu su dobili i neki igrači koji su prvi put u karijeri igrali protiv ovakvih veličina sa druge strane. Iskustvo se stiče sa godinama igranja na ovakvom nivou. Moramo da pokažemo karakter koji mislim da posedujemo, da se dobro oporavimo i odigramo najbolje meč koji nam znači plasman u drugu rundu", poručio je Šešum.

Izabrane vesti

Srbija protiv Makedonije igra u utorak od 18.15 sati.

(Foto Star Sport)


tagovi

Srbijarukometno EPrukometFrancuskaEvropaDejan Perić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara