Šeik se ozbiljno zaigrao, bežite od keca

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.09.18. | 15:34

Po otpuštanju dvojice zvučnih pojačanja, Piramids remizirao

Nije tajna da je Al Ahli kandidat broj jedan za titulu u Egiptu. Najtrofejniji klub na planeti juri 41. titulu (da, dobro ste pročitali), a konkurenti će mu biti Zamalek, koji ga je u sezoni 2014/2015 skinuo sa trona, i Piramids, koji je ambiciozno krenuo, oborio brojne rekorde kada su u pitanju transferi - potrošio oko 35.000.000 evra, što je za uslove tamošnjeg fudbala nesvakidašnji poduhvat - ali je gazda, saudijski milijarder Turki al Šeik već počeo da se igra, otpustivši kompletan stručni štab, te poslavši dvojicu skupocenih pojačanja na pozajmice.

Na mesto trenera seo je doskorašnji savetnik Rikardo la Volpe, čiji je trenerski angažman krenuo remijem. Iskupljenje za pomenuti (k)iks Piramids će tražiti protiv El Gunaha. Gosti nisu doputovali na stadion "30. jun" bez ambicija, budući da su nakon poraza na startu prvenstva nanizali četiri meča bez poraza (po dve pobede i dva remija).

Izabrane vesti

Kec bi bio rizična opcija, s obzirom na peripetije u taboru Piramidsa. Golovi su uvek dobra opcija kada su u pitanju Egipćani, pa treba razmisliti o tipu GG. Isti je prolazio na tri poslednja četiri meča Piramidsa, a na tri od pet Gunahovih. Kvota je primamljiva...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 21:00 3926 EGI 1 Pyramids - El Gounah tgg gg 2,30
Ukupna kvota2,30

Foto: Shutterstock


tagovi

Piramidssportsko klađenjeEgipat 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara