""
""

Šehović za MOZZART Sport: Tradicija na strani Partizana, ali Budućnost je favorit

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.03.15. | 13:01

"Veći deo sezone smo bili drugoplasirani, potom trijumfovali smo u Beogradu, onda domaći teren i publika koja će većinski biti na našoj strani", objašnjava Šehović šta vidi kao prednosti svoje ekipe

Odbrojavanje počinje, ostalo je šest danas do meča Budućnosti i Partizana u poslednjem kolu Jadranske lige, a pobednik će osvojiti drugo mesto pred plej-of. 

Izabrane vesti

Kapiten košarkaša Budućnosti Suad Šehović rekao je da su Podgoričani blagi favoriti i ocenio da su utakmice kao ove sa Partizanom najlepše jer je veliki ulog.
"Ovo su najlepše utakmice jer sve odlučuju. Veliki je ulog u pitanju, drugo ili četvrto mesto, smatram da smo mi blagi favoriti iz više razloga. Prvo veći deo sezone smo bili drugoplasirani, potom trijumfovali smo u Beogradu, onda domaći teren i publika koja će većinski biti na našoj strani. E, sad tradicija je na strani crno-belih, ali to ništa ne znači. Daćemo sve od sebe da dobijemo Partizan“, rekao je Šehović za MOZZART Sport.

Trener u stručnom štabu Budućnosti Igor Đaletić izjavio je da ekipa mora što pre da zaboravi nedeljni poraz od Cedevite u Zagrebu.
"Mi smo ispunili plan za sezonu, da budemo među prva četiri tima. Sad nas očekuje veliki meč koji će pokazati gde smo. Tradicija je na strani Partizana, ali to u ovakvoj utakmici ništa ne znači. Inače, kad gostuju beogradski večiti u Podgorici dosta publike navija za naše rivale. Naš menadžment dosta radi da većinska publika navija za nas. Dosta je vruća atmosfera, a pobednika će presuditi hladnija i mirnija glava“, naveo je on.

Budućnost je u prvom duelu sa Partizanom ove sezone slavila u Pioniru sa 72:61, a crno-beli su posle te utakmice ušli u seriju od 12 pobeda u regionalnom takmičenju.
"Doveli su sjajnog pleja, Akonjon je odličan,  Murić je bio povređen, sad igra, a većina igrača je u znatno boljoj formi nego što je bila u Beogradu. Biće teška i neizvesna utakmica“, zaključio je Đaletić.

Piše: Đurđe Mečanin (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)


tagovi

Suad ŠehovićSrbijaFK PartizanJadranska ligaIgor ĐaletićCrna GoraBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara