""
""

Šehović pred Zvezdu: Spremali smo se za ovo čitave sezone

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.03.17. | 11:34

"Crveno-beli su najbolji tim u ligi i jedan od najboljih klubova u Evropi", kaže košarkaš Budućnosti

Crvena zvezda od 19 časova igra prvi meč polufinalne serije protiv Budućnosti, gosti u Beograd dolaze kao autsajderi, ali bez bele zastavice.

Zvezda protiv Budućnosti za budućnost

Izabrane vesti

Jedan od najiskusnijih u timu Đetića Suad Šehović kaže da se njegov tim spremao za ovo čitave sezone.
"Došao je onaj najzanimljiviji trenutak, onaj za koji smo se spremali i borili tokom čitave sezone. Ispred nas je ekipa koju ne treba previše predstavljati. Crvena zvezda je najbolja u ligi i jedna od najboljih u Evropi, a naša je dužnost i obaveza da seriju protiv takvog protivnika napravimo zanimljivom. Mi ćemo se truditi da ispravimo one greške koje su se dešavale u poslednjoj utakmici, a da zadržimo dobre stvari koje smo tada radili i da se na najbolji način suprotstavimo favorizovanoj Zvezdi", rekao je Šehović.

POGLEDAJTE MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Luka Mitrović, kapiten Crvene zvezde, kaže da se sada fokus sa Evrolige maksimalno prebacuje na polufinalni okršaj sa Podgoričanima.
"Mi smo cilj za ligaški deo ABA lige ostvarili. Zauzeli smo prvo mesto koje nam je donelo prednost domaćeg terena u plej-ofu. Sada nam slede mnogo bitnije, usudiću se da kažem najvažnije utakmice u ovoj sezoni. Potrebno je prioritet sa Evrolige prebaciti na ABA ligu. Sigurno da su sve oči bile uprte na evroligaške utakmice prethodnih par nedelja, jer smo već nekoliko kola unazad obezbedili prvo mesto. Ovo su utakmice koje život znače, nadam se da će to prepoznati naši navijači i da će sutra biti puna dvorana. Na drugoj stani ćemo imati izuzetno kvalitetnu i iskusnu ekipu Budućnosti. Dobro se poznajemo, igrali smo ili protiv ili sa mnogo igrača iz njihove ekipe, tako da nema tu mnogo tajni. Nadam se da ćemo biti na pravom nivou u kakvom god sastavu istrčali na parket i da ćemo ostvariti prvu pobedu u polufinalnoj seriji", rekao je Mitrović.

(FOTO: MN Press)

tagovi

Budućnost PodgoricaCrna GoraFK Crvena zvezdaEvropaJadranska ligaLuka MitrovićSrbijaSuad Šehović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara