"Suad Šehović"
"Suad Šehović"

Šehović: Partizan je psihološki favorit, možda će se sve završiti u četiri partije

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.04.15. | 15:56

Kapiten Budućnosti zadovoljan posle dve pobede nad Cedevitom

Suad ŠehovićPodgorička Budućnost je iskoristila prednost domaćeg terena, dva puta slavila nad Cedevitom i povela u polufinalnoj seriji sa 2:0. Kapiten Budućnosti Suad Šehović prezadovoljan je razvojem situacije.
"Pribojavali smo se prvih mečeva u Morači jer nas je Cedevita u ligaškom delu dva puta dobila“, kaže za MOZZART Sport Šehović i dodao. "Prva utakmica je bila tesna, puna preokreta i serija, ipak, verovali smo da možemo stići do pobede, da imamo hladne glave i da rastemo kao tim. Na kraju smo posle slobodnih bacanja slavili sa 82:81".

Rezultatski (81:76) druga utakmica je bila nešto laganija i nekako ste lakše stigli do trijumfa.
"Drugi meč smo dobro otvorili, ali Cedeviti nije problem da se vrati u duel bez obzira na razliku. Imaju brze šutere, igrače na pozicijama od jedan do četiri koji mogu lako da pogode za tri poena i da kazne svaki naš pogrešan potez. Imaju i dve dominantne petice, najbolje u ligi. Ipak, prvi meč nam je ulio optimizam, oslobodili smo se i lakše, mada ne puno, i ovaj susret rešili u našu korist. Na taj način naše želje su se ostvarile, poveli smo sa 2:0".

Izabrane vesti

Sad je opterećenje na strani Cedevite...
"Naša želja je da dobijemo i treću utakmicu i rešimo seriju. Moramo da iskoristimo situaciju što je loptica prebačena timu iz Zagreba. Jesu domaćini, ali nije prijatno igrati na 0:2 mada imaju jako kvalitetan sastav. Ukoliko ih oslabimo, iskoristimo naše šanse možemo se nadati trećoj pobedi. Sigurno će nam nedostajati publika iz Morače koja je bila na zavidnom nivou".

U večitom derbiju u drugom polufinalu rezultat je izjednačen?.
"Partizan je došao do velikog brejka, bio je to druga ekipa u odnosu na prvi meč. Sad je veoma važan treći susret, psihološki gledano Partizan je favorit. Možda se sve završi u četiri partije", zaključio je Šehović.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto; Budućnost VOLI.


tagovi

Suad ŠehovićFK PartizanJadranska ligaFK Crvena zvezdaBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara