"Suad Šehović"
"Suad Šehović"

Šehović: Jesmo dobili Partizan u Beogradu, ali radije bismo Cedevitu u plej-ofu

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.02.15. | 16:42

Kapiten Budućnosti za MOZZART Sport o finišu sezone u Jadranskoj ligi

Suad ŠehovićPosle serije od četiri poraza, računajući i dva u Evrokupu, Budućnost je konačno savladala Zadar i došla do 16. pobede u ABA ligi koja je ostavlja na drugoj poziciji regionalnog takmičenja. Kapiten Podgoričana Suad Šehović nada se da je rezultatska kriza prošlost za Đetiće.
"Sve je krenulo od nesrećnog poraza od Crvene zvezde, a na rezultate je uticao i virus koji je zahvatio naše igrače, pa i trenera Igora Jovovića. Meč sa Zadrom nije bio prelep za gledanje, imali smo imperativ pobede, a bili smo psihički iscrpljeni i umorni od brojnih putovanja. Sad, publika neće pamtiti lepu igru, ali pišu se dva boda", kaže Šehović za MOZZART Sport.

Sledeću utakmicu Budućnost igra u Ljubljani, potom dolaze dueli sa Solnokom, Krkom, Cedevitom i Partizanom.
"Mislim da nam je utakmica sa Olimpijom najvažnija u ovom momentu. Zatim i sa Solnokom i Krkom, jednostavno sami sebi krojimo sudbinu, ne zavisimo od drugih. Na kraju dolaze dueli sa direktnim rivalima. Nadamo se da će Cedevita i Partizan negde kiksirati, crno-bele očekuje i večiti derbi".

Izabrane vesti

Budućnost je rešena da zadrži drugo mesto na tabeli ABA lige.
"O četvrtoj poziciji niko ne razmišlja. E sad, ako me pitate koga bismo više voleli za protivnika u polufinalu, onda je to Cedevita. Partizan smo dobili u Beogradu, ali više nam leži tim iz Zagreba. Ipak, idemo korak, po korak i videćemo šta će nam doneti ovaj šampionat", zaključio je Šehović.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Budućnost VOLI.


tagovi

Suad ŠehovićFK PartizanJadranska ligaBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara