""
""

Sećate li se Marka Milinkovića? Još igra u Slovanu i čeka pravu ponudu

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.01.16. | 14:59

“Prezadovoljan sam u Bratislavi, prošle godine sam izabran za najboljeg igrača kluba”, poručioMilinković

Slovan iz Bratislave našeg Marka Milinkovića prvi deo sezone završio je na drugoj poziciji sa sedam bodova manje od jesenjeg prvaka Trencina (48). Kapiten i najbolji igrač šampiona Slovačke provodi poslednje dane zimskog odmora u Srbiji i za Mozzart Sport kaže da nije zadovoljan plasmanom ekipe na polusezoni.
Zakazali smo na početku lige, ali potom je došao novi trener koji je preporodio tim i na 15 utakmica doživeli smo samo jedan poraz. Za dva, tri dana vraćam se nazad, već 8. januara počinju pripreme, a dva dana kasnije idemo u staru bazu, u Antaliju“.

Odmor ste proveli u krugu porodice gde ste napunili baterije?
Upravo tako, sad me očekuju lekarski pregledi, pa naporne pripreme jer se moramo dobro spremiti za prolećne okršaje. Poznato je da Slovan priznaje samo šampionsku titulu. U tom cilju klub će dovesti i par pojačanja. Prvu utakmicu igramo u gostima kod Trencina, tu očekujem tri boda, a potom da oni izgubimo na teškom gostovanju Žilini“.

Izabrane vesti

I dalje ste najbolji igrač i kapiten Slovana?
Prošle sezone sam izabran za najboljeg igrača kluba, na kraju jeseni, glasovima navijača, dogodilo se isto. Kapitensku traku sam davno zadužio i to je obaveza više, dobro mi je u Slovanu“.

To znači da ne razmišljate o promeni sredine?                 
Trenutno sam prezadovoljan, sve dobro funkcioniše, a ukoliko se ukaže povoljna prilika za klub i mene onda ću razmisliti“, zaključio je Milinković.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

SrbijaSlovačkameđunarodni fudbalMarko MilinkovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara