""
""

Sećate li se njega? Polaže ispite, trenira klince, daje golove… I vodi Rendžerse ka Seltiku! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.11.15. | 21:29

Iskusni napadač je danas potpisao produženje ugovor sa Policajcima

Keni Miler je jedna od najzaninljivijih figura u istoriji škotskog fudbala. Kao jedan od retkih je prešao most koji se ne prelazi.

Izabrane vesti

Igrao je za Glazgov Rendžerse, a potom za Seltik. Nisu ga voleli ni jedni, ni drugi. Onda je opet zaigrao za Rendžerse. I opet ih napustio. Posle avantura po Engleskoj, Turskoj i Kanadi, prošle godine se opet vratio u Glazgov Rendžerse. Po treći put je potpisao za Policajce. Ali ovoga puta ih je pojačao u drugoligaškom karavanu posle dobro poznate finansijske propasti slavnog kluba sa Ajbroksa.

Prošle sezone je postigao 14 golova u 56 mečeva za Rendžerse i ušao u poslednju godinu ugovora. Ovo je trenbalo da mu bude oproštajna sezona. Ali 35-godišnji napadač i ne pomišlja na predaju. Ove sezone je odigrao 10 mečeva i dva puta se upisao u listu strelaca. Toliko je dragocen da mu je klub danas ponudio, a on potpisao produženje ugovora do leta 2017. godine!
“Oduševljen sam što sam produžio ugovor. Nisam očekivao da ćemo ovako rano pričati o produžetku ugovora. Dargo mi je što je menadžer posle samo četiri-pet meseci odlučio da mu je dovoljno ono što je video od od mene i ponudio mi novi ugovor. Nadam se da ću mu se odužiti dobrim igrama, golovima i na kraju plasmanom u Premijer ligu”, rekao je Miler.

Trener Mark Vorbarton ne krije zadovoljstvo što će i u narednoj sezoni moći da računa na Milera.
Zaslužio je ugovor. Keni uči i polaže ispite za trenersku licencu, radi sa našim mladima igračima iz mladog tima i iskustvom pomaže mlađim siagračima u prvom timu. Ali produžetak ugovora je dobio isključivo zbog zasluga na terenu i igračkih kvaliteta koji su neophodni Rendžersima. Njegovo iskustvo i ozbiljnost su od neprocenjivog značaja za ekipu koja je jako mlada”, rekao je Vorbarton.

Glazgov Rendžersi su posle 13 odigranih kola prvi na tabeli sa pet bodova prednosti u odnosu na Hibernijans. Izgleda da će Miler biti u toj istorijskoj generaciji koja će posle pet godina predvoditi Glazgov Rendžerse u škotskoj Premijer ligi i dugo čekanom Old Firm derbiju protiv Seltika… 

(FOTO: Action images)


tagovi

Škotskameđunarodni fudbalKeni MilerGlazgov RendžersEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara