""
""

Šćepović naštelovao nišan! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.10.14. | 15:50

Srpski napadač posle golgeterskog posta, drugi put u četiri dana strelac za Seltik

Počeo je i Stefan Šćepović da opravdava uloženi novac i da dokazuje zašto je Seltik letos bio uporan u nameri da ga dovede. Srpski napadač je bio u krizi na početku sezone, nikako nije uspevao da pronađe golgetersku formu iz Sportinga, ali je prošlog četvrtka konačno razbio maler i pogodio gol Astre Đurđu u meču Lige Evrope.

Izabrane vesti

Taj pogodak je očigledno skinuo veliko breme sa srpskog napadača koji je zaigrao mnogo rasterećenije i već danas upisao i prvenstveni prvenac u dresu škotskog velikana. Šćepović je tek drugi put od dolaska u škotsku Premijer ligu počeo meč u startnoj postavi i opravdao je poverenje trenera Deile.

Šćepović je duel protv Kilmarnoka počeo u tandemu sa Džonom Guidetijem i izgleda da bi njih dvojica mogli da budu udarna snaga Kelta u ovoj sezoni. Prvo je Guideti u 35. mnutu majstorski pogodio iz slobodnjaka za vođstvo škotskog šampiona, da bi Šćepovič u 64. minutu rešio pitanje pobednika i postavio konačnih 2:0.  Dobro je reagovao na centaršut Mubaraka Vakasoa i pogodio mreži Kilmarnoka sa ivice peterca...

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaJon Guidetimeđunarodni fudbalSeltikŠkotskaStefan Šćepović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara