"Blista u Španiji: Stefan Šćepović"
"Blista u Španiji: Stefan Šćepović"

Šćepović je bolji čak i od Bejla!

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.10.15. | 13:14

Tako bar tvrde navijači Seltika koji bi voleli da se Srbin vrati nakon sjajnih partija u Hetafeu

Blista u Španiji: Stefan Šćepović

Stefan Šćepović ponovo je glavna tema u Seltiku! Ali ovoga puta su u pitanju njegovi golovi za drugi klub, španski Hetafe, u čijem je dresu u nedelju uveče pogodio dva puta mrežu Las Palmasa u trijumfu od 4:0, i dokazao da još uvek ume da pogađa.

Izabrane vesti

Srpski napadač, nekadašnji reprezentativac Orlova, prošle sezone je zapao u nemilost kod menadžera Ronija Deile, pa je odlučio u avgustu da se vrati u Španiju samo godinu dana nakon što je iz Sporting Hihona stigao u Seltik.

Zato je sada podsetio norveškog trenera šta sve ume s loptom, a njegovi golovi pali su u trenutku dok Seltik prolazi kroz krizu sa napadačima. Još uvek se traži devetka na Seltik Parku, a trenutno je i premijerligaški veteran Karlton Kol na probi u Glazgovu.

Iznenađujuće, dobra forma Stefana Šćepovića izazvala je diskusiju među fanovima Seltika koji na Tviteru uveliko raspravljaju o njegovim igrama i golovima u Primeri, a mnogi veruju da bi Srbin bio pravo pojačanje za klub ako bi mu se dala prava šansa. Takođe, uslov je i da trener Deila batali da guši njegov njuh za gol tako što ga tera da trči kao mazga i pravi presing na protivničke fudbalere, već da ga pusti da igra u napadau i radi ono u čemu je najbolji, da pogađa.

Pojedini navijači Zelenih se čak šale i da je Stefanov rekord u Pimeri (tri postignuta gola) mnogo bolji od učinka preskupog Velšanina Gereta Bejla (dva pogotka), ali, istina, ima i onih koji nisu impresionirani golovima Srbina i tvrde da su postignuti iz izglednih šansi. 

Ideja da se Šćepović vrati sledećeg leta u Glazgov i pokaže ljudima da su se ogrešili o njega takođe se pojavila, ali videćemo da li će čelnici Seltika odlučiti da mu pruže šansu, nakon što mu istekne obaveza u redovima Hetafea.

Pratite MOZZART i na Vajberu!  

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stefan ŠćepovićSeltikRoni DejlaPrimeraHetafe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara