"Košćelni i Mertezaker"
"Košćelni i Mertezaker"

Ščensnijev otac: Odbrana Arsenala je sramotna, Mertezaker ima agilnost nosoroga

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.01.15. | 15:12

“Pušenje je raritet među igračima. Ta priča nije istina. Britanski novinari su poznati po izmišljanju priča”, rekao je Poljak

Košćelni i MertezakerAko vam je odbrana Arsenala izgledala pogubljeno i nenaštimovano, šta će tek sada biti? Otac golmana Tobdžija Vojćeha Ščensnog Maćijeh je opasno opleo po sinovljevim kolegama iz zadnje linije.

Poznatiji Ščensni se našao na udaru engleske javnosti posle protiv Sautemptona pošto je bio kriv za drugi gol, ali je Maćijeh branio sina i prebacio krivicu na štopere ekipe.
“Molim vas pogledajte odbranu Arsenala! Cela odbrana je bila sramotna ove sezone. Loran Košćelni ga nije štitio kod prvog gola i Per Mertezaker je trebalo da zaustavi gol. Mertezaker je u toj situaciji pokazao agilnost nosoroga”, rekao je stariji Ščensni.

Izabrane vesti

Golman Arsenala je navodno posle meča sa Svecima pušio u svlačionici te je i ozbiljno kažnjen.
“Pušenje je raritet među igračima. Ta priča nije istina. I to u svlačionici? Britanski novinari su poznati po izmišljanju priča. Ne verujem da je Vojćeh toliko glup”, pojasnio je Maćijeh.

Vojćeh Ščensni će crveneti i pred trenerima Arsenala.
“Neko bi trebalo da mu pruži podršku, ali treneri Arsenala radije ne bi to da rade. Vojćehu treba neko ko će kritički da analizira svaku njegovu utakmicu, ali da ostane pozitivian”, rekao je stariji Ščensni.

(FOTO: Action images)


tagovi

Vojćeh ŠčensniPremijer ligaPer MertezakerLoran KošćelniEvropaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara