""
""

Sasvim neuobičajen izbor za najboljeg igrača Premijer lige: Logične odluke Marez i Kejn? (ANKETA)

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.04.16. | 14:20

Niko iz Junajteda, Sitija, Čelsija, Liverpula...

Vremena se brzo menjaju, a u fudbalu se ne živi od stare slave, pa ni od veličine kluba zbog čega ovogodišnji izbor za najboljeg igrača nije ni nalik nijednom od prethodnih. Jer na njemu nema skupocenih zvezda najbogatijih engleskih klubova poput Mančester junajteda, Mančester Sitija, Čelsija, pa ni Liverpula. Samo jedan predstavnik Arsenala, onaj mali iz Totenhema što ne ume da prestane da pogađa, jedan Francuz iz Vest Hema i čak trojica momaka koje je Lester lansirao u fudbalsku orbitu.

Elem, Uduženje profesionalnih fudbalera Engleske objavilo je uži spisak od šest kandidata za titulu najboljeg igrača sezone, a na kome se nalaze Dimitri Paje (Vest Hem), Hari Kejn (Totenhem), Mesut Ozil (Arsenal) i trio iz Lestera N’Golo Kante, Rijad Marez i Džejmi Vardi.

Izabrane vesti

Kejn je istovremeno zauzeo i mesto među nominovanima za najboljeg mladog igrača gde će veliku konkurenciju imati u saigračima sa Vajt Hart Lejna Deleu Aliju, ali iz jednačine ne treba izbaciti ni tandem Evertona Ros Barkli - Romelu Lukaku, Liverpulovog plejmejkera Filipea Kutinja, te golmana Stouka Džeka Batlenda.

Ovako na prvu, nama se Marez i Kejn (za mladog igrača) nameću kao logični izbori, mada dozvoljavamo i da nas komentarima ubedite u suprotno. A u anketi ispod teksta kažite nam ko je po vama igrač sezone u Premijer ligi?

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

StoukRos BarkliRomelu LukakuRijad MarezPremijer ligaNgolo KanteMesut OzilLiverpulLester SitiHari KejnFilipe KutinjoEvropaEvertonEngleskaDžek BatlendDžejmi VardiDimitri PajeDele AliArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara