"Sasuolo"
"Sasuolo"

Sasuolo posrće, Magarci lete na sredini tabele (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.04.16. | 19:48

Đenova došla do tri boda u Ređo Emiliji golom Džemailija

SasuoloAko je Sasuolo i gajio nade da do kraja šampionata može da se dočepa 5. mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, posle poraza od Đenove (0:1) te nade su pale u komu. Tim iz Ređo Emilije uputio je samo četiri udarca u okvir protivničkog gola i to je premalo da bi se napravio pozitivan rezultat u ovako jakoj ligi.

Kazna je stigla u 42. minutu, a dželat je bio bivši vezista Napolija i Galatasaraja Blerim Džemaili. On je iskoristio jedan odbitak od stative i našao se na pravom mestu u pravo vreme. Samo je lagano prosledio loptu gde joj je mesto i zabio koplje u stopalo Sasuolu koji se do kraja meča nije oporavio.

Izabrane vesti

Sasuolo je ove sezone jedno od najprijatnijih iznenađenja, igra dobar fudbal pod trenerskom palicom Euzebija Di Frančeska, ali je na ovom duelu prilično podbacio.

Đenova je ovim trijumfom skočila na 10. mesto, dok je Sasuolo 7. sa 48 bodova na kontu. Darko Lazović je presedeo meč na klupi.

Za razliku od njega Ivan Radovanović je odigrao ceo meč za Kjevo koji je slavio (1:0) protiv ne previše jakog Karpija. Dovoljno je reći da su na utakmici viđena samo tri šuta u okvir gola i to vam više nego bilo šta drugo ilustruje o kakvom je fudbalu bilo reči na Bentegodiju.

Ipak, Kjevo je iskoristio terensku nadmoć i došao do celog plena u 84. minutu preko Serhija Pelisijea.

Leteći magarci izvesno ne mogu "ni gore ni dole", dok je Karpi u veoma nezgovnoj situaciji pošto ima jednal broj bodova i utakmicu više od Palerma, i dva jedan bod viška u odnosu na Frosinone.

Dakle, očekuje ga jako teška borba za opstanak. Posebno posle ovog poraza.

SERIJA A – 32. KOLO

Subota:

Frozinone – Inter 0:1 (0:0)
/Ikardi 74/

Kjevo – Karpi 1:0 (0:0)
/Pelisije 84/

Sasuolo – Đenova 0:1 (0:1)
/Džemaili 42/

20.45 Milan – Juventus

Nedelja:

12.30 Empoli – Fiorentina
15.00 Napoli – Verona
15.00 Sampdorija – Udineze
15.00 Torino – Atalanta
20.45 Palermo – Lacio

Ponedeljak:

20.45 Roma - Bolonja

(FOTO: Action images)

 

tagovi

Serija ASerhio PelisijesasuoloKjevoItalijaEvropaĐenovaBlerim Džemaili

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara