"Saša Lukić protiv Atletik Bilbaa"
"Saša Lukić protiv Atletik Bilbaa"

Saša Lukić ide u Torino!

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.07.16. | 17:44

Italijani ponudili ugovor na pet godina

Saša Lukić protiv Atletik BilbaaRastaju se Partizan i Saša Lukić. Mladi vezista crno-belih nalazi se na izlaznim vratima kluba iz Humske 1, njegova nova stanica u karijeri biće Torino.

Lukić, koji se trenutno nalazi u Poljskoj, gde ekipa Ivana Tomića igra revanš sa Zaglebjem, dogovorio je uslove saradnje sa italijanskim klubom i postoje nagoveštaji da će već do kraja sedmice pojačati ekipu Siniše Mihajlovića, u koju je već stigao još jedan srpski internacionalac, Adem Ljajić iz Rome.

Izabrane vesti

Tako pišu italijanski mediji prenoseći da je ostalo jejoš da rukovodstvo Parnog valjka naće zajednički jezik sa kolegama iz Torina. Čak i tu načelan dogovor postoji, potrebno je precizirati detalje koji se tiču finansijskih uslova. Očekuje se da razlike između ponude i potraženje, koje nisu velike, budu premošćene po povratku generalnog direktora Miloša Vazure i sportskog direktor Ivice Ilieva u Beograd.

Ideja čelnika Torina da angažuju Lukića datira od zimskih dana, međutim, tad transfer nije realizovan, uprkos ponudi Bikova vrednoj 1.900.000 evra. U ovom trenutku nema naznaka koliko su novca sad spremni da plate.

Saša Lukić je izdanak “klase 1996”, sa Partizanom ima ugovor do 30. juna 2019, međutim, kako nije u planovima Ivana Tomića, a Torino ga želi, deluje da je za sve strane najbolja opcija transfer, na čijoj finalizaciji radi menadžer Ivica Pavlović, koji se već nalazi u Italiji.

Ukoliko sve bude teklo po planu, Saša Lukić će sa Torinom potpisati ugovor na pet godina.

(FOTO: Star sport)


tagovi

TorinoSuperligaSrbijaSerija ASaša LukićFK Partizanletnji prelazni rok 2016Ivica PavlovićItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara