"Ilić u duelu sa Kataijem"
"Ilić u duelu sa Kataijem"

Saša Ilić otkrio kako su se partizanovci motivisali pred put na Marakanu: Uživali smo gledajući Jokana

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.04.15. | 10:18

„Bilo bi neozbiljno da sad posustanemo“, kaže kapiten crno-belih

Ilić u duelu sa KataijemKažu da je derbi sam po sebi dovoljan motiv. No, dodatnu injekciju adrenalina fudbaleri Partizana dobili su iz Engleske. Tako kaže kapiten crno-belih Saša Ilić, koji je otkrio da je zajedno sa kolegama iz tima inspiraciju uoči susreta sa Crvenom zvezdom dobio posmatrajući TV prenos utakmice Čempionšipa u kojoj je bivši šef struke crno-belih Slaviša Jokanovića utabao put Votfordu ka višem rangu.
Pre puta na Marakanu gledali smo meč između Brajtona i Votforda i uživali u činjenici da se Jokanov klub plasirao u Premijer ligu“, otkrio je Saša Ilić za Sportski žurnal.

I stvarno, na terenu je Partizan izgledao daleko opasnije, držao Crvenu zvezdu daleko od gola, ali nije imao sreće da poentira, iako je upravo Ilić namestio sjajnu šansu Stefanu Baboviću u prvom poluvremenu.
Odigrali smo dobar meč i imamo razloga da žalimo što na kraju nismo osvojili više od boda. Imali smo u većem delu utakmice kontrolu nad loptom i dešavanjima na terenu i sve dobro radili do same završnice, gde nismo uspevali da ostanemo koncentrisani i realizujemo prilike. Da je samo jedna lopta našla put do mreže, okončali bismo veliki posao na putu ka tituli. Ovako, ostajemo na pet bodova prednosti, ali moramo da budemo oprezni i nastavimo sa pobedama“, dodao je Ilić za Sport.

Izabrane vesti

Ilić i CvetkovićSituacija na vrhu tabele se nije promenila, Parni valjak i dalje ima prednost od pet bodova, ali i teži raspored od večitog rivala do kraja prvenstva.
Očekuju nas dva teška meča sa Jagodinom u Humskoj i Vojvodinom u gostima. Poznato je da su utakmice posle derbija uvek najteže, jer dođe do emotivnog i fizičkog pražnjenja, što mi ne smemo da dopustimo. Dugo smo na čelu tabele, mnogo toga smo uložili kako bismo došli u priliku da vratimo trofej i bilo bi neozbiljno da sad posustanemo“, zaključio je Saša Ilić.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša IlićFK Partizan148. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara