"Saša Ilić"
"Saša Ilić"

Saša Ilić: Mogu da igram i napadača, ako zatreba…

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.02.13. | 12:52

"U fudbalu mi ništa nije strano. Dovoljno sam iskusan da igram na bilo kojoj poziciji, ali uveravam navijače da nemaju razlog da brinu za napad Partizana, pošto Šćepović, Mitrović, Kojić i Lazar Marković nemaju šanse da omanu”, kaže kapiten crno-belih

Saša IlićFudbaleri Partizana, posle sedmodnevnih kondicionih priprema na Tari i polumesečnog boravka u Beleku, stigli su u Portorož, gde će udariti konačnu glazuru za prolećni sezone. Vetrovito, ali suvo vreme dočekalo je crno-bele na jadranskom primorju, a kako je ekipa provela devet sati u autobusu, Vladimir Vermezović je odlučio da je tek danas izvede na teren.
“Posle napornog rada na planini i celodnevnih aktivnosti u Turskoj, prirodno je da se ritam treninga spusti kako se približava nastavak prvenstva”, prokomentarisao je Saša Ilić za Sportski žurnal.

Stručni štab će tokom priprema u Sloveniji na dve kontrolne utakmice (Gorica 16. februara i Kopar tri dana kasnije) proveriti mogućnosti 28 igrača, ali se već sad sa velikom sigurnošću mogu pretpostaviti starteri za meč sa BSK Borčom.
“Teško je proceniti da li smo slabiji ili jači nego u prvom delu prvenstva. Napustio nas je Nemanja Tomić, tri godine unazad jedan od najboljih igrača lige, nema ni Stefana Šćepovića, drugog strelaca ekipe, kao i momaka skromnije minutaže, ali su stigli Eliomar, Luka i Kojić, najkorisniji pojedinci pređašnjih klubova".

Zamišljene kao poligon za eksperimente, pripremne utakmice su poslužile Vermezoviću da Sašu Ilića povremeno prekomanduje u napad! Jasno je da će na takmičarskim mečevima vođa Parnog valjka dejstvovati iza navalnog reda, ali ne isključuje mogućnost da zaigra i kao centarfor.
“U fudbalu mi ništa nije strano. Dovoljno sam iskusan da igram na bilo kojoj poziciji, ali uveravam navijače da nemaju razlog da brinu za napad Partizana. Bićemo efikasni, ubojiti i na proleće, jer su Marko Šćepović, Mitrović, Kojić i Lazar Marković toliko ozbiljni igrači da nema šanse da omanu”, ubeđuje kapiten crno-belih.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

EvropaFK PartizanSlovenijaUroš Ćosić i Saša Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara