"Predrag Luka na meču sa Spartakom"
"Predrag Luka na meču sa Spartakom"

Šampion je uvek favorit, hteo to ili ne

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.12.13. | 13:14

''Posle dobrih igara navijači nam nedostaju, igrači sad već pričaju o tome'', kaže pomoćni trener Partizana Zvonko Varga, preg gostovanje Spartaku u četvrtfinalu kupa

Predrag Luka na meču sa SpartakomPomoćni trener Partizana Zvonko Varga rekao je da će crno-belima u četvrtfinalu kupa protiv Spartaka u Subotici (sreda, 13 časova) biti znatno teže nego u subotnjem prvenstvenom meču sa istim rivalom u Beogradu (2:0).
"Naše ambicije su uvek najveće, želimo da na kraju jeseni  i dalje budemo lideri i da izborimo plasman u polufinale kupa. Hteli mi to ili ne, favoriti smo. Šampion tako mora da se ponaša, želimo pobedu, ali smo svesni da će biti teže nego pre nekoliko dana", rekao je Varga, koji se na konferenciji za novinare u Humskoj pojavio u odsustvu šefa stručnog štaba Vuka Rašovića.

Prema njegovim ečima u timu neće biti Andrije Živkovića  (povreda primicača), ali je atmosfera u ekipi znatno volja posle tri vezane prvenstvene pobede.
"Spartak je veoma dobra ekipa, pobedili smo je u prvenstvu, ali smo i odigrali možda jednu od najboljih utakmica na našem stadionu ove sezone. Sada Subotičani igraju kod kuće, pred svojim navijačima. Željni su revanša i pokušaće da nam se suprotstave ofanzivnijom igrom", istakao je pomoćni trener Partizana.

Izabrane vesti

Crno-beli će sutra odigrati i prvi meč pred navijačima posle večitog derbija, pošto su u prvenstvenim duelima protiv Donjeg Srema, Voždovca i Spartaka morali da jure bodove pred praznim tribinama.
"Možda nam je, da budem iskren, protiv Donjeg Srema to i pomoglo, gubili smo sa 0:2, ali smo u poslednjih pola sata prebrodili pritisak. Posle dobrih igara navijači nam nedostaju, igrači sad već pričaju o tome", zaključio je Varga.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Kup SrbijeFK PartizanSrbijaSuperligaZvonko Varga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara