""
""

Sampin dobar posao: Stiže Anderlehtov univerzalac od 10.000.000

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.08.16. | 18:45

Tim iz Đenove našao zamenu za Hoakina Koreu

Hoakin Korea je otišao, stiže - Denis Pret.

Izabrane vesti

Na odlazak jednog od važnijih igrača iz prethodne sezone Sampdorija je odgovorila vrlo dobrim transferom, pa je jednim potezom pokrila tri pozicije. Pritom, tim iz Đenove nije mnogo novca potrošio. Anderlehtov univerzalac u Sampu stiže za celih 10.000.000 evra, a posao bi vrlo brzo trebalo da bude ozvaničen.
"Anderleht je postigao dogovor sa Sampdorijom za transfer Denisa, to je sve što mogu da kažem. Sve ide po očekivanom. Denis se jako raduje dolasku u novi klub", poručio je Denisov otac i agent, Herman.

PRATITE DEŠAVANJA SA TRANSFER PIJACE

Pregovori su tekli brzo. Anderleht jeste malo oklevao, ali je na nagovor igrača odlučio da popusti i pruži svom proizvodu priliku da se oproba u novoj sredini. Interesantno, ponovo će Pret zaigrati u vezi sa Filipom Đuričićem, sa kojim je delio dobro i zlo u Kraljevskom klubu iz Brisela prošle godine.  

Sampdorija ima razlog da bude zadovoljna, jer je u izašla kao pobednik u konkurenciji sa Liverpulom, Sautemptonom i Seviljom. Dobila igrača koji pokriva sve tri ofanzivne pozicije u veznom redu, igrača sa pozamašnim evropskim iskustvom i nekog koga bi kasnije opet mogla da proda za veliki novac. 

Sampa je ovog leta već pazarila Đakopa Salu (Verona), Patrika Šika (Sparta Prag), Luku Ćigarinija (Atalanta), Kerola Linetija (Leh), Fabija Kvaljarelu (Torino), Anta Budimira (Krotone) i Emilija Vivijana (Palermo).

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ASampdorijaŽupiler Pro ligaletnji prelazni rok 2016ItalijaEvropaDenis PretBelgijaAnderleht

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara