Sampdorija kupila „desetku“ u Zenitu za 10.000.000 evra, stiže i čudo deteta, čeka se Rajković

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.09.19. | 19:40

Potpisao i rezervni golman

Katastrofalan start sezone je naterao Sampdoriju da bude u ofanzivi poslednjeg dana prelaznog roka.

Najveće pojačanje je stiglo iz Zenita. Sampdorija je zvanično potvrdila da je dovela argentinsko krilo Emilijana Rigonija koji je nekada bio jedan od najboljih igrača River Plejta. Prošle sezone je bio i na pozajmici u Atalanti, a nije mu se ostajalo u Rusiji ni ovog leta. Sampdorija ga je dovela na pozajmicu vrednu 500.000 evra uz obavezu da ga aotkupi za 9.500.000 evra kada odigra 15 mečeva u njenom dresu. Niko ne sumnja da će se to desiti i da će Rigoni biti veliko pojačanje za Di Frančeskov tim...

Izabrane vesti

On nije jedino današnje pojačanje Sampdorije. Potpisao je i golman Andrea Sekulin koji je došao na pozajmicu iz Kjeva da bude rezerva Auderu. Iz Kjeva bi do kraja večeri trebalo da dođe i italijansko čudo od deteta Emanuel Vinjato (18). Mladi vezista Kjeva se ovog leta čak pominjao i kao želja Bajerna i Milana čije skaute je oduševio, ali se na kraju odlučio na skromniji korak. Sampdorija je dogovorila transfer vredan 5.000.000 evra plus bonuse.

Ali ni tu nije kraj. Imaće Dorija pune ruke posla do 22 časa kada se završava prelazni rok u Italiji. Meta je je i srpski štoper Slobodan Rajković koji je slobodan igrač posle bankrota Palerma. Očekuje se dolazak maldog brazilskog beka Kajkea Roče iz Santosa, kao i trampa sa SPAL-om koja bi u Đenovu dovela napadača Alberta Paloskija, a u Feraru beka Jakopa Salu. Na kraju, Sampdorija od Udinezea traži na pozajmicu i vezistu Seka Fofanu.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara