"Radovi u Humskoj 1"
"Radovi u Humskoj 1"

Samo za Grobare: Parče trave iz Humske od danas u vašem dvorištu

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.09.14. | 10:24

Originalna akcija crno-belih...

Radovi u Humskoj 1Zamena trave na stadionu Partizana ulazi u završnu fazu, sa igrališta u Humskoj 1 skinuta je dotrajala podloga, koja će već od danas završiti u domovima pasioniranih navijača crno-belih.

Klub sa Topčiderskog brda je odlučio da organizuje akciju pokanjanja delova travnjaka kupcima u Crno-belom butiku, pa će ljubitelji fudbala koji danas do 17 časova budu pazarili artikle u zvaničnoj prodavnici podno severne tribine za uspomenu dobiti i komad busena sa igrališta na kome su njihovi miljenici poslednju utakmicu odigrali prošlog četvrtka protiv Totnhema.
Akcija poklanjanja travnjaka trajaće zbog tehničkih ograničenja samo u sredu od do 17 časova, ali i zbog činjenice da kada se trava ukloni sa terena, mora u najkraćem roku da se zasadi, u suprotnom bi uvenula. Svaki kupac će dobiti komad trave dimenzija 10x10 cm“, navodi se na sajtu Partizana.

Izabrane vesti

Podsetimo, obnovu terena u Humskoj 1 finansira Fudbalski savez Srbije, a nova trava imaće premijeru na utakmici reprezentacije protiv Albanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, 14. oktobra.

Kako su tekli radovi na uklanjanju trave možete pogledati OVDE.

(FOTO: MN Press)


tagovi

HumskaFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara