""
""

Samo da padne Zvezda: Pazarci spremili premije i za navijače?!

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.03.16. | 09:13

"Beograđanima obećavam besprekorno domaćinstvo, u duhu našeg grada i ljudi", poručio prvi čovek novopazarskog fudbala Ćerim Šemsović

Sve je spremno u gradu na Jošanici za veliki derbi! U Novi Pazar danas stiže Crvena zvezda da nastavi istorijsku seriju pobeda, ali svoju računicu ima i domaćin. U tom cilju dan uoči utakmice uprava Pazaraca isplatila je sva zaostala dugovanja fudbalerima i na sve to obezbedila posebne bonuse u slučaju dobrog rezultata protiv crveno-belih. 
"Beograđanima obećavam besprekorno domaćinstvo, u duhu našeg grada i ljudi. Ubeđen sam da će biti spektakl. Naši prvotimci punih džepova dočekuju najveći srpski klub od čijeg imena verovatno nema snažnijeg motiva za igrače", izjavio je za Sportski žurnal prvi čovek novopazarskog fudbala Ćerim Šemsović.

Izabrane vesti

Zvuči gotovo neverovatno, ali je istinito - neka vrsta premija obezbeđena je i za navijače?! Potrebno je samo da se ponašaju fer i sportski, odnosno da u tom duhu navijaju...
"Tako ispada", sa smeškom će Šemsović. "Na sastanku sa predstavnicima navijačkih grupa dogovoreno je da u slučaju pravog spektakla i korektnog navijanja budu nagrađeni na poseban način".

Utakmica u Novom Pazaru počinje u 15 sati.

(foto: starsport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK Novi PazarĆerim Šemsović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara